Lydbøger » En holdt kvinde

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En holdt kvinde Lydbog

4.2/5

Forfatter: Karin Slaughter

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen En holdt kvinde er skrevet af den amerikanske forfatter Karin Slaughter. Forfatteren er kendt for at skrive krimiromaner, og hun har solgt flere millioner bøger internationalt. En holdt kvinde indgår i Linton & Trent serien.

I En holdt kvinde lydbog hører man om et blodigt mord, hvor offeret er en tidligere kendt politibetjent. Retsmediciner Dr. Sara Linton og Will Trent er blevet sat på opgaven, og de indser at der er endnu et offer. Det andet offer er en kvinde, men der er et problem. Det kvindelige offer er ikke på gerningsstedet.

Denne opgave har dog fatale konsekvenser for de to retsmediciner. Deres liv samt individer i deres omgangskreds er i fare. Lyt til En holdt kvinde lydbog for at finde ud af hvad der sker.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 17 timer og 34 minutter

En holdt kvinde: Handling

Romanen En holdt kvinde er skrevet af den berømte amerikanske krimiforfatter Karin Slaughter. Forfatteren har opnået en del nomineringer for sine værker, og hun har solgt over 35 millioner bøger internationalt. Bøgerne er derfor også oversat til omkring 30 forskellige sprog. Forfatteren skriver romaner, som indgår i serier. En holdt kvinde indgår i Linton & Trent serien.

I En holdt kvinde lydbog hører man om et mord, der skal opklares. Men dette mord er ikke en hel almindelig opgave at få løst. Man kan med fordel lytte til En holdt kvinde lydbog gratis for at finde ud af hvorfor.

I En holdt kvinde lydbog informeres man om et mord. Offeret er en tidligere politibetjent, der har et dårligt ry bag sig. Mordet var meget blodigt, og dette leder en efterforskning i gang, da politibetjenten ikke døde under normale omstændigheder. Efterforskningen viste da også, at der var endnu et offer. Det andet offer er en kvinde. Problemet er dog at hun er ikke på gerningsstedet.

I En holdt kvinde læser man om de nye retsmediciner Dr. Sara Linton og Will Trent. De er kommet fra Georgia Bureau of Investigations, for at efterforske de besynderlige omstændigheder.

Ved at lytte til En holdt kvinde lydbog finder man ud af, at deres opklaringsopgave er mere kompliceret end hvad de havde forventet. Og de skal passe på. De to retsmediciner Dr. Sara Linton og Will Trent indser nemlig, at de er i fare. Deres eget liv er i fare, men også individer i deres omgangskreds. De skal derfor passe på, da deres opgave samt valg kan have fatale konsekvenser.

Man kan med fordel lytte til En holdt kvinde lydbog gratis, hvis man vil høre hvilke hændelser de to retsmediciner går igennem, og om de finder den forsvundne kvinde.

Om forfatteren: Karin Slaughter

Karin Slaughter er født i 1971, og hun er en krimiforfatter fra USA. Karin Slaughter har fra et tidlig stadie i sin karriere opnået stor succes, samt ros fra diverse anmeldere og læsere. Debutromanen fra 2001 med titlen Mord for øje var værket, som for alvor satte gang i hendes karriere på den internationale litterære scene. Værket fik nemlig meget ros internationalt, og værket blev udgivet i omkring 30 forskellige sprog.

Flere af forfatterens værker indgår i serier, og disse serier hun har skrevet er oversat til over 30 forskellige sprog. Hun har derfor en stor fanbase på et internationalt plan. Dette kan yderligere bekræftes, ved at kigge på antal solgte eksemplarer af hendes bøger. Hun har solgt over 35 millioner bøger.

Forfatteren har modtaget flere nomineringer samt priser for hendes romaner. Et eksempel er thrilleren samt debutromanen Mord for øje. Forfatteren var eksempelvis nomineret for Edgar Allan Poe prisen.