Lydbøger » En kongelig familie

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En kongelig familie Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anna von Lowzow & Marcus Mandal

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor meget ved du egentlig om den kongelige familie? Den danske kongelige familie har en slægtshistorie, der strækker sig så langt tilbage, som nogen overhovedet kan huske. I En kongelig familie bliver der set nærmere på den del af familien, som Christian 9. sørgede for at sikre rundt i hele Europa. Der er en årsag til, hvorfor Christian 9. blev kaldt for Europas svigerfar, hvilket du kan læse mere om i En kongelig familie.

En kongelig familie er skrevet i forlængelse af tv-serien, der i sin tid blev sendt på DR1, hvor den danske kongefamilie kunne fortælle åbent om deres slægtshistorie, og hvilken betydning den har for Danmark.

Informationer:

Oplæser: Poul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 24 minutter

En kongelig familie: Handling

En kongelig familie lydbog er en oplagt bog for enhver royalist at give sig i kast med. Her får læseren hele historien om den del af kongehistorien, der har fået enorm betydning for kongefamilierne og kongehusene på tværs af Europa, takket været Christian 9. i Danmark.

Historien om Christian 9. er noget anderledes end mange andre tronarvinger. Faktisk var det slet ikke meningen, at han skulle ende på den danske trone, som han gjorde. Christian 9. blev født i Tyskland, og livet som fattig tysk prins lagde ikke på noget tidspunkt an til, at han skulle sidde som overhoved for det danske land. Men som det fortælles i En kongelig familie lydbog gratis, var det fordi Frederik 7. døde uden nogen arvinger, at prins Christian fik tildelt tronen og titlen som Danmarks konge.

En kongelig familie lydbog fortæller videre om, hvordan Christian 9. sammen med sin elskede hustru og dronning, Louise, begyndte at sætte deres præg på hele Europa. Dette gjorde de gennem deres børn, som de fik giftet bort til Europas kejserlige og kongelige familier. Deraf kommer også navnet, Europas svigerfar, som Christian 9. uofficielt blev kaldt og stadig omtales som den dag i dag i En kongelig familie lydbog gratis.

Det er takket være Christian 9., at mange af hans danske tipoldebørn stadig har deres plads på mange af tronerne i Europa.

Med En kongelig familie lydbog får læseren den kongelige fortælling om den slægt, der har påvirket store dele af Europa, og stadig gør det den dag i dag. 

Om forfatteren: Anna von Lowzow & Marcus Mandal

En kongelig familie er som sagt baseret på tv-serien af samme navn. I tv-serien fortæller medlemmer af det danske kongehus, og mange andre kongelige familiemedlemmer fra resten af Europa, om den slægtshistorie, der binder dem alle sammen.

En af forfatterne til En kongelig familie, Marcus Mandal, var også med til at lave tv-serien. Mandal har tidligere lavet andre dokumentarer, og har været nomineret til mange store internationale priser for en lang række af sine dokumentarfilm. Mandal er også uddannet journalist, ligesom Anna von Lowzow også er. Sammen har de forfattet tv-serien i bogform, hvor deres tidligere erfaring med at skrive om store personligheder, har været en stor hjælp.