Lydbøger » En kort historie om næsten alt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En kort historie om næsten alt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bill Bryson

lydbog og e-bog

Introduktion

En kort historie om næsten alt er skrevet af den amerikanske samt britiske forfatter Bill Bryson. Bill Bryson er kendt for at skrive naturvidenskabelige værker, om alt fra rejser til genetik. Måden hvorpå Bill Bryson forklarer disse små historier på, gør at læseren bliver fanget på den underholdende rejse, han tager læseren med på.

I En kort historie om næsten alt lydbog tager man med forfatteren på en rejse gennem hele vor tid. Faktisk forklarer han om tiden før mennesker, helt tilbage til før Big Bang hændte. Alt fra Big Bang til menneskets mystiske tilværelse bliver gennemgået i værket. Man kan med fordel lytte til En kort historie om næsten alt lydbog gratis, hvis man selv ligger inde med nogle ubesvarede spørgsmål om jorden samt menneskets historie.

Informationer:

Oplæser: Tobias Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 19 timer og 30 minutter

En kort historie om næsten alt: Handling

En kort historie om næsten alt er skrevet af den britisk/amerikanske forfatter Bill Bryson. Forfatteren Bill Bryson skriver underholdende samt fangede bøger om alt fra naturvidenskabelige fænomener til rejser og lingvistik. Som titlen så fint angiver, så er denne bog derfor en kort fortælling om næsten alt inden for videnskabens rammer. Hvis man vil høre mere om de korte videnskabelige historier kan man med fordel lytte til En kort historie om næsten alt lydbog gratis.

I En kort historie om næsten alt lydbog hører man en underholdende historie, hvor læseren bliver taget med på en rejse. Forfatteren Bill Bryson giver læseren små naturvidenskabelige fortællinger om alt, fra menneskets DNA til hvordan verden blev skabt. Man bliver derfor som læser taget med på en rejse gennem hele universet.

En kort historie om næsten alt sætter derfor spørgsmål til alt hvad menneskeheden finder interessant. Man kan med fordel lytte til En kort historie om næsten alt lydbog gratis.

En kort historie om næsten alt starter faktisk lidt før menneskets tid. I En kort historie om næsten alt lydbog starter rejsen lidt før Big Bang finder sted. Værket slutter med homo sapiens, og hvor mystiske kreaturer vi egentlig er.

I En kort historie om næsten alt lydbog finder man ud af, at det var Bill Brysons interesse for jorden samt menneskets historie og eksistens, at han skabte dette værk. Og dette har været til gavn for alle interesserede læsere.

Hvis man selv stiller store spørgsmål til hvem man er, og hvordan universet faktisk fungerer, så er denne bog perfekt til dig. En kort historie om næsten alt lydbog giver svar på de fleste af disse spørgsmål. Man kan med fordel lytte til En kort historie om næsten alt lydbog gratis.

Om forfatteren: Bill Bryson

William M. Bill Bryson, også kendt som Bill Bryson, er en amerikansk forfatter. Han er født i året 1951 i England, og boede i landet indtil han blev voksen. Forfatteren Bill Bryson er kendt for at skrive om naturvidenskabelige emner, men på en meget underholdende samt fangende måde. Han har skrevet værker om alt fra lingvistik til rejser. Ud over at være en forfatter har Bill Bryson også væren en lektor på et universitet i England.

Bill Brysons forfatterskab begyndte i 1995, da han debuterede med sin bog om England. Specifikt drejer denne bog sig om de ting man kan opleve i England, og derfor fungerer det lidt som en rejsevejledning.