Lydbøger » En kvindes forvandling

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En kvindes forvandling Lydbog

4.1/5

Forfatter: Édouard Louis

lydbog og e-bog

Introduktion

En kvindes forvandling er en smuk historie om forholdet mellem en mor og sin søn. Det er sønnen selv, der vælger at fortælle sin mors historie efter flere års forholdsvis trist tilværelse. En kvindes forvandling er en livsbekræftende historie om det mod, der skal til for, at man kan bryde med sine rammer og finde en vis smule glæde i livet igen.

Samtidig er det også en historie om et liv på kanten i den forstand, at samfundet alt for nemt kan udskille dig fra resten af mængden blot på grund af din adresse. Og hvordan denne adskillelse er med til at præge langt mere i dit liv, end du regner med.

Informationer:

Oplæser: Søren Højen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 1 timer og 23 minutter

En kvindes forvandling: Handling

En kvindes forvandling lydbog fortæller en barsk historie om, hvordan klasseforskelle kan ødelægge hele familier med deres separation og udskillelse i resten af samfundet. I En kvindes forvandling lydbog gratis fortæller Edouard Louis historien om sin mor. Det bliver en rørende fortælling om en kvinde, der havde en alt for trist tilværelse i stort set hele Edouards barndom. Men det er også en historie om den frigørelse, som hun endelig opnår næsten alt for sent i livet.

En kvindes forvandling lydbog fortæller om et klassesystem i Frankrig, der har sat sig fast i mange miljøer og påvirker familier på godt og ondt. Derfor bliver En kvindes forvandling lydbog gratis også til en historie om, hvordan en kvinde og hendes søn skiller sig fra hinanden. Men den tragiske fortælling vendes også til en smuk og rørende fortælling om de to, der genforenes senere i livet.

Som i sine tidligere bøger skriver Edouard Louis som ingen andre, når han kommer ind på områder som klassemiljøer og udkantsområder i Frankrig. Det er med hans særprægede indsigt og oprigtighed, at de dunkle miljøer bliver gjort virkelige og kommer til at fremstå helhjertede.

I En kvindes forvandling lydbog fortæller Edouard historien om sin mor. Fra hendes første ægteskab til hendes næste, og de valg hun træffer blandt mændene i hendes liv. Dette er inklusiv sin søn, som ender med at undertrykke hende. Indtil den dag hun vælger at træffe valg for sig selv. Forvandlingen er næsten øjeblikkelig, da hun flytter til Paris og begynder at nyde sit liv.

Om forfatteren: Édouard Louis

En kvindes forvandling er den tredje i en række af bøger, hvor Edouard Louis gør sin egen baggrund til sit lærred. Han bruger sin egen familie til at fortælle om udkantsmiljøer, og han gør det på en oprigtig måde, som ganske få har gjort før ham. I En kvindes forvandling fortæller han om sin mor, og de valg hun begyndte at træffe for sig selv alt for sent i livet. 

I Færdig med Eddy Belleguele fortæller Edouard sin egen livshistorie, og hvor svært han havde ved at tilpasse sig de stereotypiske maskuline konforme. Efterfølgende i Hvem slog min far ihjel skriver Louis om sit anstrengte forhold til sin far, som han ikke havde nogen kontakt med i fem år på et tidspunkt i sit liv.