Lydbøger » En lykkelig slutning

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En lykkelig slutning Lydbog

4.2/5

Forfatter: Maren Uthaug

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen En lykkelig slutning er skrevet af den danske/norske forfatter ved navnet Maren Uthaug. Forfatteren er en velkendt figur på den nordiske samt internationale litterære scene, hvor hun har udgivet adskillige tankevækkende samt fascinerende værker.

Nicolas har fulgt i hans mor samt morfars fodspor, og han er nu også en bedemand. Dette har været i familien gennem syv generationer. Nicolas er dog begyndt at blive tiltrukket af ligene, og han prøver at finde svar på hvorfor. Dette gør han gennem slægtsforskning i hans familie, og her opdager han nogle besynderlige ting. Man kan med fordel lytte til En lykkelig slutning lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Thomas Jacob Clausen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 8 minutter

En lykkelig slutning: Handling

Maren Uthaugs historiske roman ved titlen En lykkelig slutning er en fortælling, som formår at fange læseren fra begyndelsen til enden. En lykkelig slutning omhandler det naturlige fænomen i livet, hvilket er døden. En lykkelig slutning er ikke en kedelig fortælling om døden, men rettere sagt en meget bred fortælling om diverse aspekter ved døden. Hvis man vil høre mere om dette, kan man lytte til En lykkelig slutning lydbog gratis.

I En lykkelig slutning lydbog hører man nemlig om alt fra slægtsforskning til dystre sider af verdenshistorien.

Man introduceres i En lykkelig slutning lydbog til Nicolas. Nicolas er en bedemand, som søger svar på en masse ting. Det erfares nemlig i En lykkelig slutning lydbog at Nicolas blev en bedemand, da hans mor og morfar også var bedemænd. At være bedemand har nemlig været i familien gennem syv lineære generationer. Der er dog en forskel på ham og de andre i familien, da han er begyndt at blive tiltrukket af ligene.

Ved at lytte til En lykkelig slutning lydbog gratis hører man, at han er i et moralsk dilemma. Han prøver at forstå sig selv og hans følelser, og hvorfor han har denne skyggeside som ingen andre kender til. Derfor beslutter han sig for at lave noget slægtsforskning, da han gerne vil vide om andre bedemænd i familien har haft samme problem.

Ved at han dykker ned i familiens historie, dukker der også nogle bizarre ting op. Der er både ting som nazisme, nekrofili, kremeringer, overtro, ånder samt medlidenhedsdrab.

Om forfatteren: Maren Uthaug

Maren Uthaug er født i begyndelsen af 1970’erne og hun er en forfatter samt blogger fra Norge samt Danmark. Forfatteren blev født i Norge og her levede hun i en årrække, men efterfølgende flyttede hun til Danmark. Forfatteren er desuden kendt for at skrive dansk litteratur, og hendes mest aktive litterære periode var i 2000’erne samt 2010’erne.

Forfatteren studerede i en årrække på studiet omkring teologi i Aarhus, men i slutningen af 1990’erne afbrød hun studiet for at flytte til København, hvor hun påbegyndte en uddannelse inden for reklamer samt marketing. De seneste par år har hun arbejdet med tekstforfatning som freelancer, blandt andet for Jyllands-Posten samt Pinligt Selskab.