Lydbøger » En mand uden åndedræt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En mand uden åndedræt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Philip Kerr

lydbog og e-bog

Introduktion

En mand uden åndedræt er en roman som er skrevet af den afdøde britiske forfatter Philip Kerr. Denne roman er det niende værk i serien om Bernie Gunther.

I En mand uden åndedræt lydbog hører man om detektiven Bernie Gunther. Han har lige fået et nyt job på Krigsforbrydelseskontoret i Berlin. Berlin er dog krigshærget på dette tidspunkt, da værket er i den historiske tidsperiode år 1943.

I en skov ved navn Katyn er der et ry om en massegrav. Dette ry bekræftes, da der bliver fundet rester af menneskeknogler. Goebbel bliver også inddraget i sagen. Nu skulle de finde ud af hvem ofrene var, og hvem der stod bag massakren.

Goebbel håbede på at det var russerne, da han kunne lave propaganda mod dem. Bernie Gunther bliver dog sendt til Vestrusland for at destruere alt bevismaterialet.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 16 timer og 54 minutter

En mand uden åndedræt: Handling

En mand uden åndedræt er en roman skrevet af den afdøde britiske forfatter Philip Kerr. Forfatteren døde af sygdommen kræft. I sit forfatterskab nåede han at skrive flere prisvindende værker, såsom En mand uden åndedræt. Dette værk har vundet en dansk pris, for at være den bedste spændingsroman på dansk. Specifikt hedder prisen han vandt for dette værk Rosenkrantz-prisen.

En mand uden åndedræt lydbog er baseret på romanen med samme titel. Dette værk hører under Bernie Gunther serien af Philip Kerr. Dette er en serie baseret på historiske detektiver.

I En mand uden åndedræt lydbog er læseren placeret i året 1943. Detektiven Bernie Gunther er lige blevet ansat i den krigshærdede tyske by Berlin. Han er lige blevet ansat hos et Krigsforbrydelseskontor ved navnet Wehrmachts. Han bliver sat på en opgave med det samme. Opgaven foregår i den famøse skov Katyn.

Man kan med fordel lytte til En mand uden åndedræt lydbog gratis, for at høre hvordan opgaven i skoven kommer til at gå for ham. Der er noget i skoven, der gør at den ikke er en helt almindelig skov.

I En mand uden åndedræt lydbog hører man et ry om skoven, nemlig at der er en skjult massegrav. Dette rygte bliver dog bekræftet, da nogle rester af menneskeknogler bliver fundet. Krigsforbrydelseskontoret samt Goebbel skulle nu finde ud af hvem der stod bag dette. Hvilken nationalitet havde ofrene, og hvem havde stået bag massegraven? Dette kan du få svar på i En mand uden åndedræt lydbog gratis.

Goebbel håber at det er russerne som står bag, da dette ville give ham perfekt materiale til at udføre propaganda. Bernie Gunther får dog at vide, at han skal til Vestrusland for at destruere beviset.

Denne roman er det niende værk i Philip Kerrs serie, og dette værk følger massakren i Katyn.

Om forfatteren: Philip Kerr

Philip B. Kerr var en forfatter født i Skotland, og han nåede at fylde 62 år inden han døde af sygdommen kræft. Forfatteren Philip Kerr er for de fleste læsere samt anmeldere mest kendt for sin serie om Bernie Gunther. Bernie Gunter serien er en række værker i thrillergenren, og de drejer sig om historiske detektiver. En mand uden åndedræt er et eksempel på et værk under denne serie.

Forfatteren opnåede en kandidatgrad i Lov og Filosofi, hvor han en årrække efterfølgende arbejdede inden for marketing. Han blev først fuldtidsforfatter i slutningen af 1980’erne. Han havde dog siden han var en teenager været interesseret i tekstforfatning. At han derfor blev forfatter, kom ikke som en stor overraskelse for nogen.

Han har skrevet både fiktion samt fakta, og han har for sine værker i sit forfatterskab modtaget snesevis af nomineringer samt priser.