Lydbøger » En ny begyndelse af Jønke

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En ny begyndelse af Jønke Lydbog

4.4/5

Forfatter: Jørn Jønke Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Jønke er et navn, som stort set hele Danmark kendte til i flere årtier. Dog var det mest med negative associationer, navnet blev forbundet med. En ny begyndelse af Jønke er den bramfrie historie om Jørn Nielsen, også bedre kendt som Jønke. En ny begyndelse af Jønke er en fortælling om et liv, der er blevet brugt på primært en ting, for til sidst at vende sig fra det for at beskytte det.

Det er en fortælling om at bibeholde et niveau af respekt for noget så stort, som det netværk Jønke formåede at opbygge i det danske HA-landskab. For selvom det betragtes som et kriminelt netværk, var det et imponerende stykke arbejde, som Jønke fik sat i værk.

Informationer:

Oplæser: Jørn Jønke Nielsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 16 timer og 36 minutter

En ny begyndelse af Jønke: Handling

En ny begyndelse af Jønke lydbog fortæller historien om de 40 år, hvor Jørn Nielsen var stiftende medlem af det danske Hells Angels. I flere årtier var Jønke en af de mest berygtede rockere i Danmark, og derfor også en prominent biker. Jønke var stolt over at være en af grundlæggerne i en af de første danske – og faktisk hele Skandinaviens – Hells Angels afdelinger. En afdeling han ville ende med at bruge fire årtier på at bygge op fra bunden, som han fortæller i En ny begyndelse af Jønke lydbog gratis.

Det broderskab han var med til at starte og var en fast del af i størstedelen af sit liv, endte med at fravælge Jønke på grund af diverse kontroverser i En ny begyndelse af Jønke lydbog gratis. I løbet af sine sidste ti år som en del af gruppen, var han trods alt stadig det medlem, som havde mest indflydelse i det motorcykelbroderskab, som strakte sig til hele verden.

En ny begyndelse af Jønke lydbog er historien om de sidste ti år som medlem af Hells Angels. Det er historier om det samvær og splid, som altid var til stede i ethvert klubhus. Det er historien om alt det, som foregår ved siden af klubhusene – familielivet, foredragene, og ikke mindst utallige møder, som endte med at blive en trussel for klubbens sammenhold og det solide broderskab, de havde brugt så lang tid på at opbygge. I En ny begyndelse af Jønke lydbog fortæller Jønke om, hvordan han indædt blev ved med at arbejde for klubben. Men at han til sidst måtte trække sig af respekt for sine brødre.

Om forfatteren: Jørn Jønke Nielsen

En ny begyndelse er skrevet af Jørn Nielsen selv, hvilket gør den endnu mere sigende og rammende om alle de emner, han kommer omkring i bogen. Den gamle HA-veteran fortæller vidt og bredt om godt og ondt om livet som HA-medlem, og den særprægede insiderviden, som Jønke har, er med til at bygge videre på flere af de historier, som Jønke allerede har fortalt i en række tidligere biografier.

Du kan blandt andet læse mere om Jønkes liv i Jeg lever stadig eller Endnu et liv. En ny begyndelse af Jønke er dog den seneste og mest detaljerede fortælling om at erkende, at det er på tide at finde en anden vej i livet.