Lydbøger » En plus en

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En plus en Lydbog

4.2/5

Forfatter: Jojo Moyes

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du til bløde romancer og feel-good bøger, skal du helt sikkert kaste dig over Jojo Moyes og historien i En plus en. I En plus en lydbog indfanger Jojo Moyes dig med den enlige mor Jess Thomas, der arbejder dag ind og dag ud for at kunne forsørge sine to børn. Jess er en kvinde med et usædvanligt gåpåmod og i En plus en vikler Jojo Moyes dig ind i endnu en kærlighedshistorie med forvirring og konstante spørgsmålstegn. 

Det er historien om to fremmede, som bliver kastet ind i hinandens liv og pludselig må få det bedste ud af situationen. Hvad ingen af dem var klar over, var den langsomme blomstring af kærligheden mellem dem i takt med, at Jess’ børn også blander sig i hele affæren.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 3 minutter

En plus en: Handling

En plus en lydbog gratis er et overdådighedshorn af en medrivende kærlighedshistorie for den enlige mor Jess Thomas. Hun arbejder hvert eneste minut hun kan for at give sine to børn det bedste af det bedste. Men selv når rapkæftede Jess arbejder hårdt, så slår det alligevel aldrig nok til. For smarte bemærkninger er ikke nok til at sætte mad på bordet. 

En plus en lydbog er historien om, hvordan man må lade andre hjælpe sig i de mærkværdigste situationer, også selvom man ikke bryder sig om det. For selvom Jess betragter sig som en god mor, er der grænser for, hvor meget hun kan hjælpe sin lynende intelligente datter med at komme ind på den bedste skole. Og når hendes søn ikke vil lade hende hjælpe med at komme mobberne til livs i skolen, er det heller ikke nemt.

En plus en lydbog byder på uventet hjælp i den smukke forretningsmand, Ed, der pludselig bliver viklet ind i Jess’ liv. Man kan ikke ligefrem kalde det kærlighed ved første blik i En plus en lydbog gratis. Faktisk kan Jess ikke udstå Ed, og han er heller ikke just glad for hende. Men gennem datteren Tanzie og sønnen Nicky, kommer de to tættere og tættere på hinanden. 

Til trods for Jess’ modstand bliver deres liv viklet sammen i meget besynderlige omstændigheder, og kærligheden begynder at blomstre i En plus en. Jess må indse, at hun ikke kan gøre alt selv og, at nogle gange må man tage imod den hjælp, som ikke var ønsket i første omgang. Når man står overfor en krydsvej i livet, som Jess gør, handler det om at få hjælp til at vælge, hvilken er den rette vej fremad.

Om forfatteren: Jojo Moyes

En plus en er endnu en fortryllende romantisk fortælling, som kun Jojo Moyes kan skrive det. Jojo Moyes har siden starten af 2000’erne skrevet den ene romantiske historie efter den anden, og hun slog for alvor igennem med Mig før dig, som alle græd over. Hver gang hun sætter pennen til papiret, kan man være sikker på at blive forført af kærligheden i den ene eller den anden udformning. 

En plus en er ingen undtagelse, og måske er det den langsomt voksende kærlighed, som får overtaget i de fleste. Jojo Moyes skriver om det hun ved, og derfor tager langt de fleste af hendes bøger også udgangspunkt i det britiske landskab, hvor hun er født og opvokset. Derudover er hende bøger oversat til dusinvis af sprog på verdensplan.