Lydbøger » En som Hodder

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En som Hodder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bjarne Reuter

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen En som Hodder er skrevet af den danske forfatter Bjarne Reuter. Denne forfatter har i mere end 30 år skrevet bøger, som har vundet sin vej frem til mange børn samt unges boghylder. Hans værker er også ofte på pensumlister på mange danske skoler.

I dette værk introduceres man til Hodder. Han går i 3. Klasse. Hodder har en livlig fantasi, og han bruger sin tid alene og drømmende i sin egen lille verden. Resten af eleverne i klassen synes han er lidt mærkelig.

Han får en aften besøg af en fe, som giver ham en opgave. Han skal redde hele verdenen. Dette kan han ikke gøre selv, så han får hjælp af den smarteste dreng og den stærkeste dreng i klassen, nemlig Alex og Filip. De gør det kun for at drille ham.

I En som Hodder lydbog kan man også høre, at fantasien bringer Hodder i fare.

Informationer:

Oplæser: Kjeld Nørgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 3 timer og 7 minutter

En som Hodder: Handling

En som Hodder er et værk skrevet af den danske forfatter Bjarne Reuter. Denne forfatter har i over 30 år skrevet bøger, som både børn og unge holder meget af, blandt andet grundet deres temaer, men også fordi de er på mange pensumlister i de danske uddannelsesinstitutter. Bogen En som Hodder er endda filmatiseret i 2003, og den har samme titel som bogen af forfatteren Bjarne Reuter.

I En som Hodder lydbog introduceres man til hovedpersonen, der er en dreng i 3. Klasse og som hedder Hodder. I En som Hodder fremstilles Hodder som værende en mærkelig og anderledes lille dreng. Eller dette er hvad resten af eleverne i hans klasse synes om ham. De synes nemlig han er underlig, men han er faktisk helt normal. Hodder er ikke mærkelig, men de andre elever har ikke samme fantasi som Hodder.

I En som Hodder lydbog hører man, at Hodder derfor hænger meget ud med sig selv. Hans måde at flygte fra resten af klassen samt verdenen på, er at han benytter meget tid med sig selv og hans fantasiverden. Drengen har en meget livlig fantasi, og han indrømmer også, at han en aften bliver kontaktet af en fe. Lyt til En som Hodder lydbog gratis, for at høre mere om mødet med feen.

Man hører i En som Hodder lydbog at Hodder bliver besøgt af en fe midt om natten. Feen har en opgave til Hodder. Han skal redde hele verdenen. Da dette er et stort projekt i sig selv, begynder han småt. Han starter ud fra den afrikanske kyst, nemlig ved øen Guambilua.

Som enhver anden helt, har Hodder brug for lidt selskab. Han har brug for hjælp fra den stærkeste samt den smarteste elev i klassen. Lyt til En som Hodder lydbog gratis for at høre hvordan dette ender.

Om forfatteren: Bjarne Reuter

Bjarne Reuter er født i 1950 og han er en dansk forfatter. Bjarne Reuter er en af de mest vellidte samt læste forfattere i hele Danmark, og han har vundet adskillelige priser for sin litteratur. Men han har ikke været forfatter hele tiden. Forfatteren gik eksempelvis på læreruddannelsen, som han færdiggjorde i 1975.

At forfatteren er blevet så vellidt blandt læsere, skyldes blandt andet hans aktive rolle i den danske litteratur. Han har nemlig været aktiv på den danske litterære scene i mere end 30 år. Hans værker har været meget udbredt hos både børn samt unge. Hans værker er desuden på en del pensumlister i forskellige uddannelsesinstitutioner. At han er vellidt hos de unge kan skyldes, at han skriver om emner, som børn og unge kan relatere til.