Lydbøger » En velbevaret hemmelighed

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En velbevaret hemmelighed Lydbog

4.4/5

Forfatter: Jeffrey Archer

lydbog og e-bog

Introduktion

For tredje gang skal vi følge med, når Clifton familien udfordres på ny, mens verden kommer sig ovenpå en altødelæggende krig. En velbevaret hemmelighed tager fat på de skjulte sandheder, som mange i familien Clifton kæmper for at holde i skyggerne. De prominente karrierer indenfor politik afhænger af, at visse sandheder aldrig kommer frem i lyset.

En velbevaret hemmelighed fortsætter historien, som læseren blev forbavset over i Faderens synder og Harry og Emma kæmper hver deres private kampe for at lande solidt på fødderne efter en krig, der ødelagde mangt og meget for dem begge. I En velbevaret hemmelighed spiller det politiske liv en større rolle, og det er sager, der er fyldt med intriger og drama.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 55 minutter

En velbevaret hemmelighed: Handling

En velbevaret hemmelighed lydbog fortsætter i London i 1945. Krigen er lige slut, og hele befolkningen i England kan begynde at trække vejret igen. Med krigens slutning betyder det også, at en række valg skal træffes for at sikre fremtiden. I Overhuset skal der voteres om en retmæssig arving. En velbevaret hemmelighed lydbog gratis dykker ned i sagen om, hvem der har ret til at arve det formidable firma, Barrington Shipping Line. Er det Harry eller Giles, der får lov til at føre virksomheden videre? Det er op til Overhuset i England.

Imens dette står på, kan Harry kun vende hjem til Amerika igen. Han har et andet arbejde, der venter på ham i En velbevaret hemmelighed lydbog. Hans seneste roman kræver hans fremtræden, da den skal promoveres i stor stil. Imens Harry har travlt med at promovere sig selv over hele landet, leder Emma desperat efter en pige. En velbevaret hemmelighed lydbog gratis handler også om en lille pige, som ingen nogensinde må finde ud af, hvem hun i virkeligheden er. Emma vil gøre alt, hvad hun kan for at holde pigens identitet skjult for resten af verden.

Tilbage i England er det tid til Parlamentsvalg. Giles er i gang med at forberede sine kampagner, for han står til at skulle forsvare sit faste sæde i Underhuset i En velbevaret hemmelighed lydbog. Dog bliver han rystet helt ind til benet, da hans modkandidat bliver præsenteret for ham. Giles kan kun se til og overlade sin skæbne til sin nevø, Sebastian Clifton.

Om forfatteren: Jeffrey Archer

Jeffrey Archer har endnu engang skrevet en medrivende og forførende historie om Clifton-familien i En velbevaret hemmelig. Her beviser han, at hemmeligheder er lig magt, men de er også al grund til at skabe frygt. Det er to sider af samme sag, som Archer udforsker og underholder med i En velbevaret hemmelighed, der ikke mindst er en overdådig kamp om magt.

En velbevaret hemmelighed er endnu en familiesaga, der trækker tråde over hele verden og spinder et net af familiebånd, der hele tiden er i fare for at springe af forskellige grader af forræderi.

I En velbevaret hemmelighed trækker Archer på sin personlige baggrund som politiker, hvor han selv måtte trække sig tilbage grundet forskellige kontroverser.