Enden på historien Lydbog

4/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Enden på historien er endnu ikke tilgængelig som lydbog på streamingtjenesterne, men forventes at blive tilgængelig snarest.

Er du klar til afslutningen på den populære historie om det 20. århundrede, som Jan Guillou satte i gang? Enden på historien er nemlig ankommet, og i det 10. bind i rækken får vi nu den længe ventede afslutning. Familien Lauritzen er tilbage, og Enden på historien fokuserer nu på den tredje generation. Onkel Harald spiller dog igen en nøglerolle.

Lyt til Enden på historien lydbog og find ud af, hvordan familien klarer sig, og om fortidens skeletter forbliver i skabet, eller om det hele kommer frem. Se om Onkel Harald formår at omlægge sit liv, eller om ønsket om hurtige penge tager over.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 14 timer og 2 minutter

Enden på historien: Handling

Enden på historien er, som navnet indikerer, afslutningen på en bestemt historie. Men hvad er det for en historie, som forfatteren Jan Guillou har beskæftiget sig med? Den omtalte historie er afslutningen på Guillous imponerende værk omkring det tyvende århundrede. Serien afsluttes med Enden på historie som det 10. bind, da hvert af værkerne dækker over ti år.

Vi følger i Enden på historien lydbog stadig historien om familien Lauritzen, der efterhånden er blevet til et rigt og magtfult et dynasti. Familien er gået fra at være en fattig fiske