Lydbøger » Endestation Europa

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Endestation Europa Lydbog

4/5

Forfatter: Adam Holm 

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Endestation Europa har Adam Holm skabt en bog, hvor Europa er centrum. Lyt til Endestation Europa lydbog og hør om, hvordan Holm argumenterer vi, at Europa ikke længere er centrum for verden. Faktisk fortælles det i Endestation Europa lydbog, at det er et kontinent, der er i stor splittelse. Giv dig i kast med Endestation Europa og hør Adam Holms tanker om dette emne.

For Adam Holm er der ikke et enkelt svar på, hvorfor det står så skidt til. For Holm skyldes splittelsen blandt andet politik, stigende økonomisk trængsel og social ulighed. Med dette værk forsøger Adam Holm at belyse dette emne ved at inddrage prominente europæiske personligheder som for eksempel Svetlana Aleksijevitj, Daniel Cohn-Bendit og Geert Mak.

Informationer:

Oplæser: Neal Ashley Conrad Thing
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 19 minutter

Endestation Europa: Handling

Adam Holm står bag Endestation Europa, hvor han beskriver, at Europa engang var centrum for hele verden. Faktisk var der ifølge Holm slet ikke nogen tvivl om dette. I dag argumenterer Adam Holm i Endestation Europa for, at dette før så storslåede kontinent nu er præget af stor politisk splittelse. Dertil kan man ifølge Endestation Europa lydbog tilføje, at der er stigende økonomisk trængsel og social ulighed. Slutteligt er der en ledelseskrise, nationalistiske partier og store flygtningestrømme.

I sidste ende er resultatet ifølge Endestation Europa, at det før så stabile kontinent bestemt har set bedre dage. Det er her, at Adam Holm tager sit udgangspunkt i Endestation Europa. Dette sker med udgangspunkt i en række prominente, europæiske personligheder, som Adam Holm taler med i Endestation Europa. Lyt til Endestation Europa lydbog gratis og hør, hvad der ifølge disse mennesker venter forude.

Lyt til Endestation Europa lydbog og bliv introduceret til europæiske personligheder som Svetlana Aleksijevitj, Sofi Oksanen, Daniel Cohn-Bendit og Geert Mak. Endestation Europa fortæller, at de er vidt forskellige personligheder, men de har det til fælles, at de alle har en mening om, hvor Europa er på vej hen. De ser også vidt forskelligt på, om Europa på nuværende tidspunkt er i en styrket position eller ej.

Få mulighed for at lytte til Endestation Europa lydbog gratis og hør denne fortælling, der bygger på i alt 10 spændende og informative interviews. Endestation Europa er fortalt i en let tone, men foregår samtidig i et højt tempo, og det kan du få del i lige nu.

Om forfatteren: Adam Holm

Det er den danske studievært, PhD i historie og anmelder ved navn Adam Holm, der står bag Endestation Europa. For de fleste danskere er Adam Holm nok bedst kendt for sit arbejde på P1, Weekendavisen. Udover har Adam Holm også haft et virke som vært på blandt andet programmer som Deadline og DR2 gennem mere end 10 år.

Det er dog ikke det eneste, som Adam Holm har på CV’et. Holm har nemlig også flere dokumentarudsendelser om borgerkrige i Libyen, Syrien og højreradikalisme i Europa på CV’et. Derudover har han også udgivet en række antologier, som blandt andet forsøger at afdække forholdet mellem Europa og Mellemøsten.