Lydbøger » Enegænger

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Enegænger Lydbog

4.5/5

Forfatter: Stephanie Surrugue

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Enegænger får man som læser et unikt indblik i den nu afdøde Prins Henriks liv. I samarbejde med den danske journalist, Stéphanie Surrugue, er der nemlig skabt rammerne for en spændende fortælling om det danske kongehus. I Enegænger forsøger Surrugue at skabe et nuanceret billede af Prins Henrik, og du kan lytte til Enegænger lydbog og få del i denne fortælling.

Enegænger bygger på interviews med prinsgemalen selv, venner, familie og bekendte. Derudover er der også historier fra tidligere ansatte ved hoffet. Lyt til Enegænger lydbog gratis og få del i denne interessante biografiske roman om en af det danske kongehus mest ikoniske mennesker.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 53 minutter

Enegænger: Handling

Enegænger er et værk, der udkom i 2010. I Enegænger får vi som læser del i et portræt af og en unik historie om en prins. Mange danskere kendte bedst Prinsgemalen som dronningens mand, men med denne spændende biografi skrevet af den danske journalist Stéphanie Surrugue, får vi indblik i de mere ukendte dele af prinsgemalens liv.

Surrugue har gennem timevis af interviews og samtaler med den nu afdøde prinsgemal fået indblik i den mand, som mange af os kendte på overfladen, men som få kom ind på livet af. Lyt til Enegænger lydbog gratis og få del i historier fra prinsgemalens liv. Lyt til Enegænger lydbog og hør om den danske og franske familie, vennerne og de mange fremtrædende personer i prinsgemalens liv.

I Enegænger er det dog ikke kun historier fra prinsgemalens side, som vi hører. Surrugue inkluderer nemlig også samtaler med prinsgemalens nærmeste, såsom venner og familie, samt tidligere ansatte ved hoffet.

Baseret på de mange samtaler har Surrugue forsøgt at skabe et mere nuanceret billede af prinsgemalen. Det er blevet til den biografi, som vi følger i Enegænger. Det er en historie, der til tider kan forbløffe og forklare mange af de ting, der skete da prinsgemalen var i live. Til tider er det dog også en historie, der kan chokere. For Enegænger er en ærlig fortælling, og den kan med sikkerhed komme til at træde nogen over tæerne.

Lyt til Enegænger lydbog og få del i en af de mest ikoniske figurer fra det danske kongehus.

Om forfatteren: Stephanie Surrugue

Stephanie Surrugue er en dansk journalist og forfatter til blandt andet Enegænger, der giver et unikt indblik i den nye afdøde Prins Henriks liv. Udover Enegænger har Surrugue tidligere udgivet bøgerne ”Turen går til EU”, der udkom i 2002, samt ”Det store bogtyveri”, som udkom i 2005. Begge bøger blev udgivet på Politikens Forlag.

Udover arbejdet som forfatter kender mange danskere også Surrugue fra diverse TV-programmer som for eksempel ”Kulturen”, der vises på News. Hun har dog også arbejdet som international korrespondent for DR, hvor hun var udstationeret i Frankrig. Derudover har hun arbejdet som kulturskribent for Politiken indtil 2011.