Lydbøger » Energi

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Energi Lydbog

4.1/5

Forfatter: Rikke Hertz

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du længe ønsket, at du kunne rydde op i dit liv på en mere spirituel måde? I så fald er Energi den bog, du længe har ventet på. Energi er bogen til dig, der gerne vil dykke dybere ned i de mange energier, som omkranser dig hver dag. Hvad end det er fra andre mennesker eller fra et helt rum af mennesker. Der er altid en helt bestemt energi at føle på, og det kan være en stor hjælp, hvis du er bedre i stand til at læse den.

Med Energi får du en række redskaber, som alle kan hjælpe dig til at lære energien omkring dig bedre at kende.

Informationer:

Oplæser: Rikke Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 32 minutter

Energi: Handling

Energi lydbog handler om den uendelig mængde energi, som vi hver dag bliver udsat for. Ofte kommer vi i kontakt med en energi, uden vi overhovedet er klar over det. Hver gang du interagerer med et andet menneske, kommer du i kontakt med vedkommendes egen energi på en eller anden facon. I de fleste tilfælde vil den være positiv, men du kan også sagtens opleve at komme i kontakt med en negativ energi, som det beskrives i Energi lydbog gratis.

Med hjælp fra Energi lydbog bliver du bedre i stand til at håndtere enhver energi, der kommer i kontakt med dig hver eneste dag. Du har sikkert oplevet at træde ind i et rum fyldt med mennesker, og straks kan du mærke, om energien er ladet med den ene eller anden følelse. Det er den slags energier, som du kan blive bedre til at håndtere. Først og fremmest skal du lære at kunne skifte en energi. På den måde får du vendt de gode og stærke energier tilbage til dig selv.

Energi lydbog gratis er en udførlig introduktionsbog til en række redskaber, som hjælper dig til at løfte en energi fysisk, men især også mentalt. Begge dele er kun til bedre gavn for dig, og ikke mindst alt omkring dig. Med hjælp fra Energi lydbog vil du blive i stand til at tiltrække en ren energi. Du vil blive i stand til at trække på naturen til at holde dig fast i gode energier. Og mange andre metoder som hjælper dig med både de positive og negative energier i livet omkring dig.

Om forfatteren: Rikke Hertz

Rikke Hertz har tidligere beskæftiget sig med spirituelle bøger, der alle skal hjælpe dig til en bedre hverdag. Med Energi har hun taget fat på et emne, som langt de færreste tænker over i hverdagen. Med bogen præsenterer Hertz læseren til et yderst spirituelt menneskesyn, som kan åbne øjnene for den enkelte læser.

Du får også indsigt i en energiskiftemodel, som Hertz selv er en flittig bruger af. Det er denne model, som er basis for de mange måder, hvorpå du kan rokere om på energien i dit liv.

Hvis du ønsker at prøve andre metoder fra Rikke Hertz, kan du prøve en af hendes andre bøger; Spirituel eller Karma, synkronicitet og mod.