Lydbøger » Engang var jeg Jesper Skibby

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Engang var jeg Jesper Skibby Lydbog

4.1/5

Forfatter: Tonny Vorm & Jesper Skibby

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Engang var jeg Jesper Skibby er skrevet af Tonny Vorm med input fra Jesper Skibby. Denne roman er nemlig en biografi af den kendte danske cykelrytter Jesper Skibby, som blandt andet har vundet adskillige priser til diverse stævner. Han har eksempelvis vundet i Tour de France 1. etape.

Men hvem er Jesper Skibby? Han er for mange kendt for at være en humoristisk samt kæk herre, men i virkeligheden er han noget helt andet. Bag facaden er der nemlig et misbrug, uro og en personlig splittelse, der efterlader ham til sig selv. Gennem en sportskrønike bliver der i værket dannet et portræt af ham.

Informationer:

Oplæser: Thomas Bang
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 32 minutter

Engang var jeg Jesper Skibby: Handling

Tonny Vorm har sammen med Jesper Skibby skabt biografien Engang var jeg Jesper Skibby. Ved at læse Engang var jeg Jesper Skibby, så kommer man ikke blot tæt på den nationalt kendte cykelrytter Jesper Skibby, men man kan faktisk også lære noget om livet. Vi er nemlig ikke alle så forskellige. Selv om Jesper Skibby har haft store sejre i eksempelvis Tour de France og Giro d’Italia, så kan man stadig relatere til diverse hændelser i hans liv.

Man kan med fordel lytte til Engang var jeg Jesper Skibby lydbog, hvor man kommer helt tæt på en talentfuld idrætsudøver, som faktisk er særdeles almindelig ligesom os selv. Lyt til Engang var jeg Jesper Skibby lydbog gratis.

I Engang var jeg Jesper Skibby lydbog får man et portræt af den talentfulde cykelrytter, men man får også at høre en meget velskrevet sportskrønike.

I Engang var jeg Jesper Skibby lydbog kommer man tæt på den sjove gut, som i fjernsynet hyppigt forekom som en frisk type med en kæk bemærkning. Selv om han har deltaget i utallige Tv-programmer, såsom Klipfiskerne og Vild med dans, så er der dog noget andet bag facaden. Faktisk gemmer sig bag den ellers kække herre en urolig lille dreng, der havde sine underliggende problemer.

Den lille dreng som gemmer sig bag facaden har nemlig altid søgt farens anerkendelse. Den lille dreng kæmpede desuden i en årrække med et misbrug og med en personlig splittelse. Efter alle de sejre i hans karriere ventede stadig en nedtur, hvor han nu skulle finde sig selv igen.

Både familie samt venner giver i et interview deres input omkring hvem de tror Jesper Skibby er.

Om forfatteren: Jesper Skibby & Tonny Vorm

Tonny Vorm er født i 1967 og han er en dansk forfatter samt journalist. Tonny Vorm er desuden også chefredaktøren af Illustreret videnskab, som er et blad med naturvidenskabelige emner, og stammer tilbage fra 1984. Forfatteren er kendt for at skrive diverse bøger med sportslige temaer, men også om centrale danske figurer i sportens verden. Eksempelvis har han skrevet Engang var jeg Jesper Skibby, som er en biografi af cykelrytteren.

Cykelrytteren Jesper Skibby er født i 1964, og han er en national kendis inden for landevejscykling. Cykelrytteren har haft en fænomenal karriere, hvor han har haft sejre i både Tour de France og Giro d’Italia. For at lære mere om Jesper Skibby, kan man lytte til Engang var jeg Jesper Skibby lydbog gratis.