Lydbøger » Engle og sjakaler

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Engle og sjakaler Lydbog

4.3/5

Forfatter: Carsten Norton

lydbog og e-bog

Introduktion

Historien om Hells Angels i Danmark dækker over mange år. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at denne må fortælles i flere omgange. Engle og sjakaler er den anden bog i en serie om en gennemførlig og detaljerig gennemgang af den store rockerklub i Danmarks historie.

Dette bind af fortællingen er opdateret helt frem til år 2022. Det er inklusiv de mange udviklinger, som bandelivet har gennemgået siden sin begyndelse. Med historien i Engle og sjakaler lydbog får lytteren en overraskende indsigt i de rivaliserende opgør, som har påvirket Danmarks gader i løbet af årerne. Dette er bogen for dig, som gerne vil lære mere om de markante personligheder, der har sat deres aftryk i en voldelig omgangskreds.

Informationer:

Oplæser: Carsten Norton & Thomas Bang
Sprog: Dansk
Kategori: True Crime
Længde: 7 timer og 1 minut

Engle og sjakaler: Handling

Engle og sjakaler ser tilbage på en periode, der dækker over årerne mellem 1998 og 2022. I historien om Danmarks Hells Angels er det en række af udfordrende år. Det kommer sig at, at tiderne skifter og rockernes position bliver udfordret. Dette kan du høre meget mere om i Engle og sjakaler lydbog gratis. Denne forsætter historien fra første bog, Engle dør aldrig, hvor rockernes begyndelse i Danmark blev fortalt.

Oprindeligt var de to store rockerbander Bandidos og HA de store modstandere af hinanden. Som årene gik, kom der løbende flere og flere til. Nu var det ikke blot en kamp mellem to, men mellem flere og langt mere udfordrende modstandere for at få magten på gaden. Nye bander opstod i gademiljøet.

År for år skulle de vise sig at vokse sig større og større. For hvert år blev de også tiltagende udfordringer for de gamle og etablerede rockerbander. Som det fortælles i Engle og sjakaler lydbog, blev rockermiljøet pludselig meget mere organiseret for hvert år, der gik.

Det blev navne som Loyal to Familia, der skulle trække flere og flere overskrifter og vise sig som store modstandere til Hells Angels. Med fortællingen i Engle og sjakaler lydbog får du historien om, hvordan Hells Angels gav svar tilbage. Det gjorde de blandt andet ved at danne en ny gruppe under deres faner. 

u kan også høre mere om Jønkes svært omdiskuterede ’Sjakalmanifest’. For ikke at nævne de mange nye rockerstrategier. Og senere hvordan det hele endte i det ene blodige opgør efter det andet, mens politi og myndigheder gjorde sit for at holde volden nede i gaderne.

Flere af de store navne bliver fremhævet i løbet af bogen. Hvilket ikke kan undgås, når der bliver fremlagt flere års efterforskning og undersøgelser om Hells Angels i Danmark.

Om forfatteren: Carsten Norton

Engle og sjakaler er den ventede efterfølger til Engle dør aldrig. Tilsammen udgør de to bøger en fyldestgørende og indsigtsrig historisk dækning over det danske rockermiljø. Den første bog fortæller dybdegående, hvordan Hells Angels opstod og voksede sig større og større i Danmark. Mens du med Engle og sjakaler lydbog gratis kan høre meget mere om, hvordan rockermiljøet har udformet sig i nyere tid.

Der bliver sat fokus på mange specifikke begivenheder og blodige opgør gennem tiden. Der bliver også dannet portrætter af nogle af de vigtigste navne i Hells Angels og deres tilhørende AK81 enhed. Og med hjælp fra flere års efterforskning hos politiet bliver der dannet et fyldestgørende og vigtigt billede af personer som Jønke. Desuden også en indsigt i hvorfor han har taget HA som sin familie. Alt dette og meget mere kan du høre om i Engle og sjakaler.