Lydbøger » Englevagt

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Englevagt Lydbog

4.6/5

Forfatter: Sofie Sarenbrant

lydbog og e-bog

Introduktion

Englevagt er skrevet af den svenske forfatter samt freelance journalist Sofie Sarenbrant. Sofie Sarenbrant påbegyndte sit forfatterskab med debutværket Vecka 36 i 2010. Hun er dog mest kendt for sin serie om politiefterforskeren Emma Sköld. Forfatteren har formået at sælge over to millioner eksemplarer i over 12 forskellige lande. Ud over at være forfatter, så har hun brugt en årrække på at være freelance journalist, blandt andet for det svenske nyhedsmedie Expressen.

I Englevagt lydbog hører man om efterforskeren Emma Sköld. Hun er ikke begejstret for den blomstrende natur i det skønne forår, og hun er ligeglad med påsken, som er lige rundt om hjørnet. Hun tænker stadig på sin kollega, der har været sporløst forsvundet i over syv måneder.

Dette er dog ikke det eneste der sker. Lyt til Englevagt lydbog gratis for at høre mere om Emma Skölds efterforskninger i adskillelige sager.

Informationer:

Oplæser: Karin Rørbech
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 22 minutter

Englevagt: Handling

Bogen Englevagt er skrevet af den svenske forfatter Sofie Sarenbrant. Sofie Sarenbrant påbegyndte sit forfatterskab i 2010, hvor hun hidtil havde arbejdet inden for sin uddannelse inden for journalisme. Hun har eksempelvis været freelance journalist for det berømte svenske nyhedsmedie Expressen. Englevagt er et af forfatterens mest kendte værker inden for Emma Sköld serien. Denne serie har gjort hende kendt på den internationale litterære scene, med over to millioner solgte eksemplarer i over 12 forskellige lande.

I Englevagt lydbog følger man Emma Sköld, der er en medarbejder hos det lokale politi. Hun er specifikt en efterforsker for politiet. Selv om blomsterne er ved at springe ud og kirsebærtræerne omkring hende blomstrer, så er hun stadig ikke glad for hendes omgivelser. Hun er heller ikke i humør til at fejre påsken, som står lige for døren. I Englevagt finder man nemlig ud af, at hun stadig tænker på hendes forsvundne kollega.

Man kan med fordel lytte til Englevagt lydbog gratis, for at høre mere om den forsvundne kollega og om efterforskeren finder nogle nye spor i sagen.

I Englevagt lydbog finder man ud af, at den forsvundne kollega har været væk i over syv måneder. Kollegaen forsvandt uden at efterlade nogle spor, og dette skete lige før en vigtig retssag. I Englevagt lydbog fortæller efterforskeren at hun vil gøre at for at finde ham, om han er i live eller ej. Hvis man vil få svaret på dette mysterium, kan man med fordel lytte til Englevagt lydbog gratis.

At en kollega er forsvundet er ikke det eneste man hører om i Englevagt lydbog. Man hører også om en ældre herre, der er omkommet på et psykiatrisk hospital. Denne ældre herre skulle vise sig for at skabe flere problemer i sagen.

Om forfatteren: Sofie Sarenbrant

Sofie Sarenbrant er en svensk forfatter og hun er født i 1978. Sofie Sarenbrant er kendt for sine værker omhandlende den famøse Emma Sköld, der arbejder for politiet. Disse værker i serien om Emma Sköld har vundet sig god vej frem til læserne og anmeldere, også på internationalt plan. Der er blevet solgt for over to millioner eksemplarer af disse værker, og de er blevet solgt i over 12 forskellige lande.

Forfatteren debuterede med sit første værk i 2010 og værket hedder Vecka 36, hvilket på svensk betyder Uge 36.

Sofie Sarenbrant har ud over sit forfatterskab også en karriere som journalist. Hun har nemlig en uddannelse som journalist, og hun har arbejdet som freelance journalist i en årrække. Hun har blandt andet arbejdet for den svenske mediegigant Expressen, der bringer nyheder ud til den svenske presse samt befolkning.