Lydbøger » Enhjørningen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Enhjørningen Lydbog

4.7/5

Forfatter: Steffen Jacobsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Krimiroman Enhjørningen er skrevet af den danske overlæge samt forfatter ved navnet Steffen Jacobsen. Denne roman foregår lidt nord for Kalundborg, hvor et ungt kvindeligt lig er blevet fundet. Liget var fundet på en plantage, og der var særdeles bizarre tegn på gerningsstedet, der efterlod retsmedicinerne forvirrede.

Politiinspektøren Lene Jensen sættes på opgaven, selv om hun er dybt begravet i skilsmissepapirer og problemer i det private. Hun skilles med privatdetektiven Michael Sander, der er blevet ansat af en forsvundet violanists kæreste. Disse to sager leder dog farlige tråde mod hinanden, og alt omkring liget samt den forsvundne violanist begynder så småt at give mening.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 5 minutter

Enhjørningen: Handling

Steffen Jacobsens roman Enhjørningen er en gribende samt uhyggelig roman, som formår at placere læseren midt i et problem. Lyt til Enhjørningen lydbog gratis, hvis du gerne vil få en læseoplevelse som ingen anden, hvor du suges dybere og dybere ind i en dyster fortælling i Danmark.

Ved at læse Enhjørningen introduceres man til den centrale figur i værket ved navnet Lene Jensen. Lene Jensen er en politiinspektør, og hun er gift med privatdetektiven Michael Sander. Eller det var hun, lige indtil hun nu stod midt i en rodet skilsmisse. Dette kan man høre mere om i Enhjørningen lydbog.

I Enhjørningen lydbog hører man at der nord for Kalundborg er en plantage, hvor der er dukket et lig op. En yngre kvindes lig er blevet fundet med skud i ryggen. Dette er dog ikke det eneste retsmedicinerne lægger mærke til. Hendes sko er fyldt med sand, og hendes tøj er dryppende vådt af saltvand. Der har været noget farligt i færde, og de finder yderligere mystiske ting ved kvindens lig.

Man hører i Enhjørningen lydbog, at der på kvindens mave er blevet indgraveret nogle cifre og bogstaver. De sidste kræfter hun har haft, har hun brugt på at selv skrive på maveskindet. Efterretningsforskerne opdager såmænd hvad dette betyder. For et par måneder siden var hun gravid og havde født et barn. Men hvor er barnet, og hvem er kvinden overhovedet?

Lene Jensen sættes på opgaven, selv om hun er dybt begravet i skilsmissens store problematikker. Partneren Michael Sander er privatdetektiv, og han er dybt engageret i en farlig sag om en violanist. Pludseligt bliver de to forskellige sager viklet ind i hinanden, og her tager alt en uhensigtsmæssig drejning.

Om forfatteren: Steffen Jacobsen

Steffen Jacobsen født i 1956, og han er uddannet inden for medicin. Han er til dagligt en famøs overlæge med en doktorgrad. Ud over at være overlæge samt en ekspert inden for sit medicinske felt, så er han også en velkendt dansk forfatter, der skriver værker inden for krimigenren. Han har også flere gange fremtrådt på danske medieplatforme, da han er en debattør i det offentlige samfund.

Forfatteren debuterede i 2008 med krimiromanen Passageren. Efter udgivelsen er det gået fremad i hans litterære karriere, og adskillige af hans værker såsom Enhjørningen er blevet udgivet i diverse lande og i forskellige sprog. Lyt til Enhjørningen lydbog gratis. Blandt andet i Norge og Italien er hans værker blevet populære.