Lydbøger » Ensom ulv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ensom ulv Lydbog

4.1/5

Forfatter: Tommy Thorsteinsson

lydbog og e-bog

Introduktion

Tommy Thorsteinsson har med sin debutroman Ensom ulv skabt et anmelderrost værk. Ensom ulv er ikke kun forfatterens debutroman, det markerer også begyndelsen på en ny krimiserie, hvor vi følger Anna Blaafalk. Blaafalk er efterforsker, og hun er yderst arbejdsom. Da et forkullet kvindelig findes i Ensom ulv, er det derfor også Blaafalk, der bliver sat på sagen.

Lyt til Ensom ulv lydbog gratis og hør om, hvordan Blaafalk giver sig i kast med at løse opgaven. Første skridt på vejen er at finde ud af, hvem den dræbte kvinde er. Dette bliver en kamp mod tiden ind i de mørkere kroge af samfundet i jagten på morderen, inden han slår til igen.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 17 minutter

Ensom ulv: Handling

Tommy Thorsteinsson står bag Ensom ulv, der er forfatterens debutroman. Ensom ulv lydbog har modtaget rosende ord fra diverse anmeldere. Specielt er karaktererne i Ensom ulv lydbog fremhævet som værende både troværdige og interessante. Derudover fremhæves det, at Thorsteinsson har en naturlig evne til at beskrive måde omgivelser og personer.

Ensom ulv er en del af krimiserien om Anna Blaafalk. Blaafalk er en efterforsker, som arbejder hårdt for at løse de opgaver, som hun bliver sat på. I Ensom ulv lydbog bliver hun en del af efterforskningen, da en kvinde findes myrdet efter en Rihanna koncert. Det er et makabert fund, for kvindens lig er næsten forkullet, og det fortælles i Ensom ulv lydbog, at hun er klædt i englevinger.

Anna Blaafalks første opgave er at finde ud af, hvem den dræbte kvinde er, og dette skal ske så hurtigt som muligt. Dernæst må hun følge sporene i Ensom ulv og finde morderen, der står bag den makabre forbrydelse. Dette bliver starten på et dramatisk kapløb mod tiden, for hvem ved hvornår morderen slår til igen.

Alt imens, at efterforskningen af den myrdede kvinde til Rihanna koncerten, ankommer en eftersøgt terrorist også til København med et fly fra Dubai. Den eftersøgte terrorist er kommet til København på den dødbringende mission. Inden længe viser det sig, at der er en mulig forbindelse til den myrdede kvinde.

Lyt til Ensom ulv lydbog gratis og hør den dramatiske historie. Ensom ulv er en spændende debutroman af Tommy Thorsteinsson, hvor der er drama fra start til slut.

Om forfatteren: Tommy Thorsteinsson

Tommy Thorsteinsson er forfatter til Ensom ulv, som han debuterede med i 2017. Udgivelsen af dette værk markerer starten på en ny og spændende krimiserie, hvor vi følger efterforsker Anna Blaafalk. I dag er han bosat i Vejle, som han beskriver som en af de smukkeste byer i Danmark, hvor han skriver på nye bøger.

I sit forfatterskab har Tommy Thorsteinsson udover Ensom ulv også udgivet to andre værker. Disse værker er henholdsvis ”Havhvepsen”, der udkom i 2019, og ”Falkeblik : Kriminalroman”, der udkom i 2020. Thorsteinsson beskriver selv, at bøgerne bedst kan beskrives som et sted i grænselandet mellem krimifortællinger og psykologiske thrillere med nervepirrende plottwist undervejs.