Lydbøger » Entreprenørstaten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Entreprenørstaten Lydbog

4.6/5

Forfatter: Sigge Winther Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Politikkere, journalister og embedsmænd er en del af et stort politisk spindelvæv, hvor man må stille sig selv spørgsmålet: Kan vi i dag overhovedet drive politiske forandringer? Med dette spørgsmål bliver modellen af en entreprenørstat fremsat og gennemgået. Hvis man lytter til Entreprenørstaten lydbog, der er skrevet af Sigge Winther Nielsen, vil man opleve selv at kunne besvare spørgsmålet.

Alt viden fra bogen er fra interviews med fagfolk, artikler med videnskabelige baggrunde og historiske materialer. Med Entreprenørstaten lydbog gratis vil man opleve at få en meget større viden, der centrerer sig om det danske folkestyre, hvad en entreprenørstat er, og hvilke fordele og ulemper den har. Udover det bliver det fortalt på en nervepirrende måde, der skaber læselyst igennem hele bogen.

Bogen er fra 2021 og er blevet udgivet af Gads Forlag. Der er hele 383 sider at nyde om politik og alt det, som hører til.

Informationer:

Oplæser: Thomas Leth-Rasmussen
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 10 timer og 56 minutter

Entreprenørstaten: Handling

Det danske folkestyre bliver der sat spørgsmålstegn ved igennem bogen, og det er også disse spørgsmål og huller, der har været med til at skabe Entreprenørstaten lydbog. Regeringen skifter og laver alt for ofte nye reformer. Disse reformer virker alt for sjældent med den ønskede effekt, som borgerne ellers regner med vil komme, efter de har sat deres stemmer.

I Entreprenørstaten lydbog bliver der talt om konsekvenserne alt dette har, når der ikke bliver gjort noget effektivt ved problemerne i det danske samfund.
Med Entreprenørstaten lydbog gratis bliver man viklet ind i et helt nyt univers, hvor fordelene og ulemperne af en entreprenørstat snakkes og diskuteres om. Dette bliver gjort så meget, at man ikke længere er i tvivl om, hvad en entreprenørstat er, og hvilke fordele og ulemper denne form for model vil have på samfundet.

Ved hjælp af de mange interviews af politikere fra toppen af poppen og departementschefer får man en dybere indsigt, end man nogensinde kunne have regnet med fra kun en enkelt bog.
På grund af denne dybere forståelse for, hvad der sker omkring én i samfundet, så kan man selv stille kritiske spørgsmål til det danske samfund og dets politiske beslutninger gennem årene.

Dette kan man gøre uden nogen dårlig samvittighed, fordi der er en bred baggrundsviden, som man kun kan få i bogen.
Bogen lader ikke nogen detaljer ligge eller blive gemt væk i et kosteskab, og dette er med til at gøre den så kritisk og ægte; den giver et realistisk indblik i den danske politik, og hvad der skal ændres.

Om forfatteren: Sigge Winther Nielsen

Sigge Winther Nielsen blev født d. 21 maj i 1982 i København. Han har studeret på Københavns Universitet, hvor han har taget en ph.d. i statskundskab. Senere har han været i USA som gæsteforsker i Berkeley på University of California. Desuden har han også været i New York på Columbia University ved hjælp af et Fulbright Scholarship.

Førhen har han arbejdet for DR2 Deadline som vært. Nu arbejder han som vicedirektør i Djøf og er også medlem af Planetary Impact Ventures. Udover Entreprenørstaten så har han bl.a. også skrevet bogen Projekt Løkke, et portræt af Lars Løkke Rasmussen, i samarbejde med Tanja Frederiksen.