Lydbøger » Er vi alene

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Er vi alene Lydbog

4.1/5

Forfatter: Avi Loeb

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du nogensinde spekuleret på, om vi er alene i universet? Er vi alene? tager fat på dette store spørgsmål, som i flere år har påvirket utallige teorier og ikke mindst konspirationsteorier over hele verden. Mange mennesker spekulerer dagligt over, om universet er så lukket, som det lader til at være. Eller om vi måske en dag kan få besøg fra det ydre rum.

Er vi alene? er en videnskabelig undersøgelse og observation af, hvad forskere er dybt overbevist om er et bevis på, at vi netop ikke er alene i universet. I løbet af Er vi alene bliver læseren taget med på en rejse, der både er videnskabelig, men i særdeleshed også menneskelig.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 7 timer og 44 minutter

Er vi alene: Handling

Er vi alene lydbog er først og fremmest en præsentation af en teori. En teori som for år tilbage blev fremlagt med henblik på at overbevise resten af verden om, at vi absolut ikke er alene i universet, som vi indtil nu har troet. Avi Loeb arbejder som astrofysiker ved Harvard University, og han har med Er vi alene lydbog gratis forfattet en overbevisende teori om andet liv i universet.

Loebs teori fremlægger, at vores kendte solsystem for ganske nylig havde besøg. Et besøg som sigende skulle være meget mere avanceret i teknologi, end hvad vi kender til. Er vi alene lydbog ser tilbage på 2017, hvor et hold forskere på Hawaii gjorde en opdagelse. Fra deres observatorium fik de øje på et objekt, der med enorm hast fløj direkte gennem vores kendte solsystem. Hastigheden alene var nok til at indikere, at fartøjet – hvad end det måtte være – stammede fra en anden stjerne. 

Er vi alene lydbog fortæller om Loebs arbejde med at bevise, hvordan fartøjet umuligt kunne være en naturlig asteroide. Det bevægede det sig simpelthen for hurtigt til at kunne være. Dertil påpeger Loeb også i Er vi alene lydbog gratis, at banen, hvor fartøjet bevægede sig, var alt for underlig og planlagt til at kunne være naturlig som fra en asteroide.

Men inden nogen kunne nå at opdage meget mere om objektet, forsvandt det lige så hurtigt, som det var dukket op. Loeb tager læseren med på en videnskabelig rejse, der samtidig stiller en lang række spørgsmål til menneskets forståelse for hele universet.

Om forfatteren: Avi Loeb

Er vi alene? er den første bog af Avi Loeb, der er oversat til dansk. Hvis du i forvejen er kendt med den astrofysiske verden, vil han sikkert være et kendt navn, eftersom han har udgivet utallige afhandlinger. I alt har han udgivet otte bøger, der alle kan læses på engelsk, hvor han udfolder sine mange teoretiske ideer om universets sammenhæng.

Hans teorier rækker vidt og bredt, og han har skrevet om alt lige fra sorte huller, de første stjerner og muligheden for liv i det ydre rum, som ikke er mennesket selv.

Loeb blev født og opvoksede i Israel, inden han flyttede til USA, hvor han blandt arbejder for Harvard University.