Lydbøger » Erik Menneskesøn

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Erik Menneskesøn Lydbog

4.6/5

Forfatter: Lars-Henrik Olsen

lydbog

Introduktion

En farefuld færd i selskab med mennesket Erik Menneskesøn og gudedatteren Trud, der er søn af Thor. Dette er omdrejningspunktet i den spændende fortælling i Erik Menneskesøn lydbog, hvor guderne har brug for menneskernes hjælp til at sørge for deres overlevelse.

Idun, hvis æbler sørger for, at guderne forbliver unge, er blevet kidnappet og taget med til jætternes land. Derfor bliver Erik Menneskesøn sendt afsted ledsaget af Trud for at få hende tilbage.

Erik Menneskesøn lydbog er en fortælling om guder og mennesker, men der findes også elementer, der er lette at relatere sig til såsom kærlighed og frygt. Lyt til Erik Menneskesøn lydbog gratis for at se, om det gode vinder over det onde til sidst.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 12 timer og 38 minutter

Erik Menneskesøn: Handling

Erik Menneskesøn er navnet på den første bog i en spændende serie af Lars-Henrik Olsen. Værket blev udgivet i 1986 og handler om den 13-årige, som bliver hentet til Asgård. Asgård er gudernes verden, og her får han en opgave om at bringe Idun hjem fra Jotunheim, hvor jætterne holder til.

Iduns æbler holder guderne unge, og derfor er der desperat brug for at få dem tilbage. Det er her, at der er brug for hjælp fra Erik, og det er denne historie, som du kan følge i Erik Menneskesøn lydbog.

På sin rejse får Erik Menneskesøn ledsagelse af Trud. Trud er datter af den nordiske gud ved navn Thor. Undervejs på den farefulde rejse bliver Erik Menneskesøn hurtigt klar over, at han er begyndt at forelske sig i Trud.

Efter en lang rejse ankommer de til Jotunheim, hvor jætterne holder til. Her bevæger de sig ind i Mørkeskoven og besøger blandt andet den grotte, hvor Fenrisulven er fastbundet. Det er dog ikke kun jætter og Fenrisulven, der er kilde til fare for Erik og Trud. Undervejs møder de nemlig også Midgårdsormen.

Rejsen er lang og farefuld, og tiden er knap, for de skal finde og befri Idun for at få gudernes ungdom tilbage. Lyt til Erik Menneskesøn lydbog gratis for at finde ud af, om det lykkes Erik Menneskesøn og Trud at få Idun sikkert tilbage. Og bliver Eriks forelskelse i Trud nogensinde forløst? Tag med på den fantastiske rejse om guder, mytiske væsner og mennesker, som Erik Menneskesøn lydbog gratis byder på.

Om forfatteren: Lars-Henrik Olsen

Lars-Henrik Olsen er en dansk forfatter, som er kendt for sine værker til både børn, unge og voksne. Specielt er han kendt for serien om ‘Erik Menneskesøn’ samt ‘Dværgen fra Normandiet’. Han har opnået flere priser for sine værker blandt andet Nemos Forfatterpris i 1979 og Kulturministeriets forfatterpris for børne- og ungdomsbøger i 1980.

Olsen voksede op med sine to søstre i moderen og faderens hjem på Nørrebro i København. I 1976 færddiggjorde han sin uddannelse i zoologi og begyndte herefter at arbejde på Zoologisk Museum.

Lars-Henrik Olsens kærlighed for dyr varede ved, da han stoppede sit arbejde på Zoologisk Museum. Blandt de vigtigste inspirationskilder til Olsens værker finder vi nemlig dyr og natur, nordisk mytologi og almene historiske romaner.