Lydbøger » Et år med Britta Nielsen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Et år med Britta Nielsen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Emil Herskind & Arne Hauge Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste har hørt om sagen med Britta Nielsen, da den var oppe i nyhederne i løbet af 2018. Det rystede hele landet, at en enkelt kvinde kunne svindle for mere end 100 mio. kr. i løbet af 25 år. Et år med Britta Nielsen er en detaljeret forklaring og fortælling om, hvad der helt præcis skete det år, hvor det hele kom frem i lyset. Et år med Britta Nielsen giver indblik i et system, som de færreste har kendskab til, og der bliver sat lys på, hvordan det lykkedes Britta Nielsen at svindle for så meget i så lang tid.

Fik du ikke alle svar i medierne tilbage i 2018, kan du roligt se frem til flere svar i Et år med Britta Nielsen.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 16 minutter

Et år med Britta Nielsen: Handling

Et år med Britta Nielsen lydbog tager læseren med tilbage til 2018, da en af landets største svindelsager kom frem i lyset. I løbet af 25 år formåede Britta Nielsen at flytte rundt på penge, og sørge for sig selv og sin familie i stedet for de udsatte borgere i landet, som pengene egentligt var beregnet til. Et år med Britta Nielsen lydbog gratis er historien om en kvinde, der arbejder i Socialstyrelsen og var betroet til at sørge for nogle af landets mest udsatte – mens hun i virkeligheden blot sørgede for sig selv.

Da sagen kom frem i offentligheden, blev det pålagt Emil Herskind at håndtere det hele. Det er sammen med en tidligere embedsmand, Arne Hauge, han i denne bog lukker os andre ind i, hvad de selv kalder for en ’møgsag’. I Et år med Britta Nielsen lydbog ser de helt tilbage til dengang, den første mistanke begyndte at florere, til de opdager, i hvor stort omfang der er tale om og helt frem til, at de endelig kan kalde sagen for opklaret. Det var den dag, hvor det stod klart, at der ikke var andre involveret end Britta Nielsen selv, som de fortæller i Et år med Britta Nielsen lydbog.

Men selvom Herskind og Hauge gjorde det klart, at Britta Nielsen alene var ansvarlig for svindlen, blev der alligevel råbt efter et svar om ansvar. For hvordan kunne det være muligt, at en enkelt medarbejder på den måde nemt og bekvemt kan putte statens hårdt tjente kroner og ører lige ned i egen lomme?

Et år med Britta Nielsen lydbog gratis tager læseren med bag lukkede døre, når et ellers ufejlbarligt system rammes af en fejl.

Om forfatteren: Emil Herskind & Arne Hauge Jensen

Det er de to embedsmænd selv, Emil Herskind og Arne Hauge, der har skrevet Et år med Britta Nielsen. På visse områder har det også været en bog, der har været et behov for. Mange mennesker har været desperate efter at få svar på mange spørgsmål, som ikke tog fokus, da sagen blev behandlet i retssagen i sin tid.

Et år med Britta Nielsen er et overraskende indblik ind i, hvordan så mange penge kunne forsvinde uden, at der var nogen som helst, der savnede dem. Samtidig oplyser den, hvor hårdt embedsmænd er villige til at arbejde, når det handler om at finde de rette folk, der får det helt forkerte ansvar.