Lydbøger » Et bjerg af løgne

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Et bjerg af løgne Lydbog

4.3/5

Forfatter: Steffen Jacobsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Den fangende roman Et bjerg af løgne er skrevet af den danske overlæge samt forfatter Steffen Jacobsen. Forfatteren er ikke kun en kendt forfatter i Danmark, men i adskillige lande har forfatterens værker formået at få god anmelderros.

Chefgeologen Peter Holm og hans team er for Nobel Oil placeret i Vestgrønland, da de har et projekt om olieboringen. Her analyserer de, at de har vundet en mine af olie. Dagen efter vender de tilbage mod København for at overlevere dokumenterne om analysen, men alt tager en mørk drejning. Peter Holm er fundet myrdet, og dokumenterne er borte. Hvem står bag, og finder de gerningsmanden?

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 46 minutter

Et bjerg af løgne: Handling

Steffen Jacobsen har med romanen Et bjerg af løgne skabt et sandt vidunder. Med Et bjerg af løgne kommer læseren med på en uforglemmelig samt begivenhedsrig rejse rundt i et univers, som er fyldt med krimi. Man kan i dag lytte til Et bjerg af løgne lydbog gratis, hvis man vil følge Holm rundt i dette univers.

Et bjerg af løgne følger Peter Holm, der er en geolog. Faktisk er Peter Holm en chefgeolog for virksomheden Nobel Oil. Du kan høre mere om hans begivenhedsrige samt skæbnesvangre job ved at lytte til Et bjerg af løgne lydbog gratis.

I Et bjerg af løgne lydbog hører man, at Peter er stationeret på en station i det vestlige Grønland. Her er projektet omkring olieboringen lige afsluttet, og deres felttur skulle vise sig for at være meget succesfuldt. Det skulle nemlig vise sig for at skabe verdenshistorie. Her er nemlig en mine af olie, som nu skaber verdenshistorie. Alle er optimistiske, især de kinesiske investorer, som finansierede dette projekt.

Man hører dog i Et bjerg af løgne lydbog, at de dagen efter tager tilbage til København. Her har de blandt andet et møde med den magtfulde formand for bestyrelsen i Nobel Oil. Men man hører også i Et bjerg af løgne lydbog, at Peter Holm bliver fundet myrdet.

Alle spor af Peters mord peger mod en miljøorganisation, men gerningsmanden kan man ikke helt sætte en finger på hvem er. USB-nøglen med de konfidentielle analyser om boringen er også forsvundet.

Viceinspektør Lene Jensen bliver sat på opgaven om mordet, mens privatdetektiven Michael Sander er ansat af Nobel Oil til at finde USB-stikket. De er begge to bekendte med hinanden, og de krydser såmænd deres veje.

Om forfatteren: Steffen Jacobsen

Født i 1956 i Danmark er Steffen Jacobsen. Steffen Jacobsen er en særdeles velbekendt figur i Danmark, da han er en prisvindende samt rost forfatter. Steffen har en sundhedsfaglig uddannelse, og han arbejdede i en lang årrække inden for det naturvidenskabelige felt. Han er derfor en forfatter samt overlæge, der også fremgår i diverse debatter på de offentlige medier.

Forfatteren har ikke valgt at skrive om naturvidenskabelige emner i sit forfatterskab, selv om hans profession samt uddannelse ligger under dette felt. Forfatteren har valgt at fokusere på genren thriller samt krimier. Han har derfor siden 2008 udgivet diverse romaner inden for disse genrer, som er nået ud til adskillige andre lande såsom Norge og Italien.