Lydbøger » Et ekstra gear

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Et ekstra gear Lydbog

4.1/5

Forfatter: Tom Okke

lydbog og e-bog

Introduktion

Et ekstra gear er en imponerende historie om en karriere og et liv, som kun de færreste kan forestille sig. Det er historien om en ung mand, og de drømme han gjorde en stor indsats for at realisere. Et ekstra gear er historien om Lars Rolner, der gennem sin karriere starter i det små, men langsomt får opbygget sig et ry, der hjælper ham med at starte sit eget virke efter flere års erfaring.

Det er historien om en mand, der turde drømme og gøre sine drømme til en realitet. Det er historien om en mand, der ikke alene kan kalde sig skibsreder, men også bilentusiast og ikke mindst eventyrer.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 54 minutter

Et ekstra gear: Handling

Et ekstra gear lydbog tager læseren med tilbage til 1980’erne, hvor den internationale shippingbranche for alvor er ved at få sit store gennembrud, og man skal være hurtig, hvis man vil være med. Det så Lars Rolner sit snit til, og han var ikke bange for at rejse til Tyskland, hvor han vidste, at der var bedre arbejdsmuligheder og chancer for at gøre det til en karriere. Her blev han ansat ved at forholdsvis nyt rederi, SAL, hvorfra han bliver sendt hele verden rundt i sit arbejde.

I løbet af sin karriere ved SAL, får han opbygget et voksende netværk i hele verden, og han er også en del af salget, da SAL bliver solgt videre til K Line i Japan, som det fortælles i Et ekstra gear lydbog gratis.

Som han fortæller i Et ekstra gear lydbog, var det efter mere end 30 år i samme branche, at Rolner i 2015 valgte at starte eget rederi. Det tager ham ikke mange år, før han har fået omvæltet standarderne for global sværgodstransport på tværs af landegrænser. Til dato er han manden bag den store virksomhed United Shipping Group, der dækker hele verden, som det fortælles i Et ekstra gear lydbog gratis.

Men som om det ikke var nok for Rolner at have stor succes med sit arbejde, bruger han også sin sparsomme fritid som racerkører sammen med sin hustru. De to har sammen gennemført det legendariske racerløb Peking-Paris ikke mindre end to gange, og dertil grundlagt et flot velgørenhedsløb, de kalder Ræs med hjertet i Et ekstra gear lydbog.

Om forfatteren: Tom Okke

Historien om Lars Rolner i Et ekstra gear er imponerende, hvorfor Tom Okke har skrevet biografien. Det er et sjældent indblik i en shippingindustri, som de færreste har stor viden om. Men dertil er det også en imponerende fortælling om en erhvervseventyrer, der hele tiden har kæmpet hårdt for at ligge som nummer et på racerbanen.

Et ekstra gear er historien om, hvordan fremtidens skibe skal transportere gods i hele verden, mens der stadig er plads til velgørenhedsevents, der formår at sikre mange millioner kroner til forskellige formål. Men samtidig åbner bogen også op for, at der altid er plads til en ekstra tur rundt på rallybanen.