Lydbøger » Et forjættet land

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Et forjættet land Lydbog

5/5

Forfatter: Barack Obama

lydbog og e-bog

Introduktion

“Et forjættet land” er desværre endnu ikke tilgængelig som lydbog. Vi forventer, at den bliver tilgængelig snarest.

Lyt til Et forjættet land lydbog gratis og få del i den spændende historie fortalt af USA’s 44. præsident Barack Obama. Få den i den ærlige, indsigtsfulde og til tider frustrerende historie om et liv i den politiske top i USA. Et forjættet land fortæller historien om magtkampe både inde og uden for landets grænser.

Et forjættet land er et unikt billede ind i hos en tidligere præsident i USA. Et forjættet land lydbog giver derfor et blik ind bag kulissen. Dette giver læseren et unikt billede af, hvordan livet som USA’s præsident er.

Lyt til Et forjættet land lydbog gratis og få del i denne spændende fortælling af Barack Obama.

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori:
Længde:

Et forjættet land: Handling

Et forjættet land er skrevet af den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, der besad embedet i to perioder. Du kan nu lytte til Et forjættet land lydbog. Her kan du følge den ærlige og indsigtsfulde beretning, der fortælles i Et forjættet land lydbog, om, hvordan Barack Obama blev en vigtig del af den nyere tids amerikanske historie.

I Et forjættet land kan du høre Barack Obama om, hvordan livet til tider var en balancegang. En balancegang, der opstod, da han som afroamerikaner stillede op til det vigtigste politiske embede i USA. Her skulle han efter indsættelsen pludselig stå på mål for en hel generations håb om forandring. Dette viste sig at være en sværere opgave en som så.

Lyt til Et forjættet land lydbog og hør historier om livet i Det Hvide Hus, og hvordan det påvirkede ikke blot Barack Obama selv, men også hans kone, Michelle, og to døtre. Livet som præsident er nemlig et hårdt arbejde, og Et forjættet land fortæller os denne historie på spændende vis.

Du kan nu lytte til Et forjættet land lydbog gratis, hvor du får del i en meget ærlig historie. I Et forjættet land fortælles der nemlig ikke kun om de positive sider ved at være USA’s præsident, for Barack Obama er nemlig modig nok til at give os dybt indsigt i nogle af nedturene.

Giv dig i kast med den spændende fortælling i Et forjættet land og hør om de mange kræfter, der modarbejdede ham både inden for landets grænser, men også udenfor.

Om forfatteren: Barack Obama

Barack Obama er forfatter til Et forjættet land og blev i 2008 valgt til at være USA’s 44. præsident. Et forjættet land er en bog, der reflekterer over de to perioder som præsident, som Obama besad. I Et forjættet land er en af de gennemgående temaer, at demokrati ifølge Obama er noget, som vi skal arbejde hårdt for hver eneste dag.

Derudover har Barack Obama udgivet to bestsellere på New York Times liste ved navn ”Dreams From My Father” og ”The Audacity of Hope”. Han modtog i 2009 Nobels Fredspris og er i dag bosat i Washington D.C. sammen med konen Michelle og de to døtre, Malia og Sasha.