Lydbøger » Et liv med LEGO

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Et liv med LEGO Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jens Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

LEGO er efterhånden inkarnationen af den danske barndom. Der findes næsten ikke det barn, som ikke har leget med LEGO på et eller andet tidspunkt i sit liv. Uanset hvor fascineret man er af LEGO eller ej, vil Et liv med LEGO være en spændende bog. For det er ikke bare en historie om et stykke legetøj, det er historien om en familie og det stykke arbejde, som de har næret og drevet i mere end 100 år.

Et liv med LEGO er første bog, der bliver fortalt med familiens egne ord, og det er Kirk Kristiansens egen slægt, der fortæller om inspirationen og vokseværket i LEGO koncernen.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 46 minutter

Et liv med LEGO: Handling

Et liv med LEGO lydbog er den første af sin slags. For til trods for, at der er skrevet et væld af forskellige bøger om LEGO koncernen, er dette den første, hvor der bliver kigget nærmere på hele slægten og erhvervet bag den verdenskendte klods.

Historien i Et liv med LEGO lydbog begynder helt tilbage i 1916. Her er det arbejdet som snedker, der er de første små skridt til den virksomhed, som hele verden i dag kender under navnet LEGO. Et liv med LEGO lydbog gratis fortæller historien om den mand, Ole Kirk Christiansen, der fik den første ide til et stykke legetøj, som skulle ændre verden for alle verdens børn.

LEGO koncernen har oplevet mange op- og nedture, men det har stået fast på mange af sine principper, takket været slægten bag virksomheden. Dette er til dels succesen for, at LEGO i dag er et af de mest elskede stykker legetøj i hele verden.

Et liv med LEGO lydbog er ikke bare en kulturhistorie om et stykke legetøj. Det er også en slægtshistorie om en familie, der kæmper til det sidste. Og det er en erhvervshistorie om en virksomhed, der har måtte gå distancen og overleve mange prøvelse for at nå dertil, hvor den er i dag.

Et liv med LEGO lydbog gratis er ikke bare skrevet på en portion research. Den er sammenfattet over en lang periode med gentagne besøg til LEGOs historiske arkiv i Billund, samt en lang række samtaler med Kjeld Kirk Kristiansen, der den dag i dag fører koncernen videre i familiens navn.

Om forfatteren: Jens Andersen

Jens Andersen har med Et liv med LEGO skrevet endnu en fortryllende biografisk fortælling. Tidligere har Jens Andersen skrevet biografier om danske personligheder som Kronprins Frederik og Kim Larsen, men også den svenske Astrid Lindgren, har han i sin tid skrevet om.

Bogen Et liv med LEGO er mere end bare en fortælling om en familie og en legetøjskoncern. Den giver også et indblik i en skiftende kulturhistorie fra generation til generation, og hvordan børn af forskellige generationer opfatter legen. Alt sammen bliver det tilføjet uddybende kommentarer fra Kjeld Kirk Kristiansen selv, så læseren kommer helt med bag kulissen i LEGO koncernen.