Lydbøger » Et Liv På Kanten

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Et Liv På Kanten

4.5/5

Forfatter: B.S. Christiansen

e-bog

Introduktion

Et Liv På Kanten er blevet solgt i mere end 250.000 eksemplarer og er blevet en utroligt populær selvbiografi og selvhjælpsbog. Såfremt du er blevet fanget af introduktionen til bogen, så bør du helt klart gøre dig selv den tjeneste at læse den til fulde.

Det er muligt at købe bogen med 15% rabat ved at oprette et gratis medlemskab til Saxo Premium. Med et medlemskab til Saxo Premium opnår man adgang til mere end 50.000 lydbøger og e-bøger. Samtidig kan man opnå fordelagtige rabatter og fri fragt på bøger, som sælges af Saxo. Derudover har man også mulighed for at sælge sine egne brugte bøger, så de kan få et nyt liv ved en ny læser. Ved at klikke på ”køb med 15% rabat” opnår du 30 dages gratis prøveperiode, hvor du kan udforske de mange spændende fordele, der er ved at have et Saxo Premium medlemskab.

Bogens handling

Et Liv På Kanten er en selvbiografi, som er skrevet af B.S. Christiansen. B.S. Christiansen er en tidligere jægersoldat og i sin selvbiografi fortæller han åbent om sit liv. Man hører både om krig og kærlighed og de mange oplevelser, livet som jægersoldat har givet ham.

Livet som jægersoldat kan på mange måder være rigtig hårdt, men beriger også en med masser af livserfaring. En jægersoldat er en soldat fra Hærens specialstyrke, der er specialuddannet til at løse ekstra krævende psykiske og fysiske opgaver. Som jægersoldat bliver man en del af Jægerkorpset, hvor man både kan løse opgaver over land og til vands. Som jægersoldat vil man ofte være de første til at træde ind i ukendte områder, hvorfor der er utrolig meget risiko forbundet med jobbet. Man arbejder både med personbeskyttelse, rekognoscering og trusselsvurderinger. Man er forpligtet til at tjene uden for Danmarks grænser, hvor man blandt andet løser opgaver for FN og NATO.

Med sin bog Et Liv På Kanten motiverer B.S. Christiansen læseren til at udvikle sig personligt. Dette gøres med simple værktøjer, som er nemme at benytte. Med disse værktøjer vil man nemmere kunne opstille nye mål og finde metoder til at nå disse. Med de præsenterede værktøjer, har B.S. Christiansen hjulpet rigtig mange mennesker til at opnå et bedre og mere velafbalanceret liv.