Lydbøger » Et liv som dit

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Et liv som dit Lydbog

3.7/5

Forfatter: Sophie Kinsella

lydbog og e-bog

Introduktion

Man siger, at modsætninger mødes. Hvorfor skulle det ikke kunne gøre sig gældende i Et liv som dit, hvor romantikeren Ava drømmer om den store kærlighed. For Ava er drømmen om kærlighed det romantiske møde, hvor to blikke mødes og det slår gnister. Hun vil hellere stole på sit hjerte og instinkt, end på de mange digitale løsninger, den moderne verden har opfundet for at finde kærligheden. 

Det er muligt, at hun endnu ikke har haft held med sig, men det kommer så snart hun mindst venter det. Det er i hvert fald det, hun tror på. I Et liv som dit lydbog er Ava taget på skriveophold i Italien, og en dag sker drømmescenariet. To blikke mødes og gnisterne opstår.

Informationer:

Oplæser: Filippa Suenson
Sprog: Dansk
Kategori: Romantik
Længde: 9 timer og 54 minutter

Et liv som dit: Handling

Et liv som dit lydbog gratis er den humoristiske fortælling om troen på kærlighed. Men det er også en fortælling om en kærlighed, som man skal kæmpe for. Ava møder sin komplette modsætning i Matt på sit ophold i Italien. Og i løbet af opholdet i Italien bliver de to hurtigt uadskillelige. 

Deres liv smelter sammen i en lykkerus, og Ava bliver bekræftet i sin tro på kærlighed ved første blik. Et liv som dit lydbog tager Ava og Matt med hjem til London igen, og da opstår de små og store problemer. Pludselig må de indse, at de måske er mere forskellige end hvad godt er.

Et liv som dit sætter de små og store parforholdsspørgsmål på en spids: Kan vegetaren Ava elske manden, som nægter at opgive sin steak? Kan Matt acceptere hunden Harold, for andet end en uopdragen hvalp? Og kan deres blomstrende kærlighed i det hele taget overleve hverdagen, eller skulle de have efterladt kærligheden tilbage på Italiens kyst? 

Et liv som dit lydbog gratis skitserer en karikeret tegning af et parforhold, som ikke desto mindre ringer en klokke hos mange virkelige parforhold. For der vil uden tvivl altid være udfordringer i ethvert parforhold, når man beslutter, at to liv skal deles som et. I Et liv som dit lydbog bliver scenarierne udsat for humor, som får dig til at grine højlydt sammen med de øjeblikke, som går lige i hjertet. Det er den perfekte balance på en romantisk komedie, præcis som den skal være, når det er absolut bedst.

Om forfatteren: Sophie Kinsella

Sophie Kinsella er for de fleste kendt bedst for sine Shopaholic bøger med Becky, der ikke rigtig kan styre sit kreditkort. Men Kinsella er ikke mindst kendt for at skrive en romantisk komedie, som man ikke kan lade være med at forelske sig i. Et liv som dit er seneste historie til et katalog af mange enkeltstående historier, som får hjertet til at banke. 

Sophie Kinsella har solgt mere end 40 millioner bøger verden over, og hendes bøger er blevet oversat til mere end 40 sprog. Hun har efterhånden fundet en solid formel på en romantisk komedie, som langt de fleste finder noget trygt og underholdende i, og Et liv som dit er ingen undtagelse.