Lydbøger » Et mørke iblandt os

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Et mørke iblandt os Lydbog

4.2/5

Forfatter: Mari Jungstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

Den begivenhedsrige samt dystre krimiroman Et mørke iblandt os er skrevet af Mari Jungstedt. Mari Jungstedt er en svensk forfatter samt journalist, som er en meget kendt figur på den litterære scene angående krimiromaner. Mange af hendes romaner omhandler kriminalkommissæren Anders Knutas, hvilket denne roman også gør.

Gotland rundt er en kapsejlads, og der var i år allerede blevet fundet en favorit. Der var dog et stormfuldt vejr, hvor båden ødelægges. Samtidigt bliver der på en strand fundet et lig, som ikke er i helt normal stand. Anders Knutas bliver sat på opgaven med en kollega, og de ved ikke hvor mørk sagen faktisk er.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 18 minutter

Et mørke iblandt os: Handling

I Et mørke iblandt os erfarer man, at der er en kapsejlads omkring Gotland, som årligt afholdes under navnet Gotland rundt. Man hører desuden i Et mørke iblandt os, at der dette år er et kraftigt stormvejr lige op til begivenheden, hvor der er noget dystert i vente. Man kan med fordel lytte til Et mørke iblandt os lydbog gratis nu, hvis man vil høre mere om den farlige opdagelse de gør sig i værket.

Ved at lytte til Et mørke iblandt os lydbog hører man, at der er en favoritbåd. Denne båd er enhver sejlers drøm, og denne båd var anset som værende den kommende vinder af Gotland rundt. Men lytter man til Et mørke iblandt os lydbog, vides det at masten på denne båd knækker.

Besætningen må derfor nu hurtigt finde en løsning, og de søger ly på Östergarnslandet, som er et naturfredet område. Hvad der mon nu sker for besætningen? Dette kan du lytte til i Et mørke iblandt os lydbog gratis.

I Et mørke iblandt os lydbog hører man, at der på en strand bliver fundet et lig af en mand. Manden var bundet samt kneblet. Liget bliver identificeret, og det er kroejeren Tobias Ström. Han forsvandt for et par dage siden, da han gik hjemad fra arbejdet. Da sagen er så besynderlig, ender kriminalkommissær Anders Knutas med at få sagen. Her skal han blandt andet sammen med Karin Jacobsen løse opgaven, og disse to har et uafklaret forhold.

På deres jagt efter gerningsmanden indser de dog, at hele situationen er langt værre ned forventet.

Om forfatteren: Mari Jungstedt

Mari Jungstedt er i begyndelsen af 1960’erne født i Sverige, og hun er en velkendt forfatter samt journalist. Forfatteren er kendt for at skrive bøger inden for krimigenren, som også er den genre hendes forfatterskab primært består af. Forfatterens værker er ikke blot kendt i Sverige, men hendes værker er oversat til flere adskillige sprog, og udgivet i flere internationale lande.

Forfatteren har i en årrække været journalist for nogle velkendte nyhedsmedier i Sverige såsom SVT. Hun er derfor en velkendt figur inden for mediebranchen i Sverige.

Forfatteren påbegyndte karrieren som forfatter i begyndelsen af 2000’erne, hvor hun debuterede med en krimiroman om seriemord i Sverige. Det var også her at hun skabte en fiktiv karakter, som gentages i flere af hendes værker såsom Et mørke iblandt os.