Lydbøger » Et særligt sted

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Et særligt sted Lydbog

3.9/5

Forfatter: Marcia Willett

lydbog og e-bog

Introduktion

Et særligt sted er en klassisk ”feel good”-roman. Historien foregår i det smukke og skønne sydvestlige England, så hvis du er til britiske romaner, er Et særligt sted lydbog helt sikkert en bog for dig.

Da romanens hovedperson, advokaten Martin Haynes, dør meget pludseligt, efterlader det hans datter, El, i sorg. El beslutter sig for at flytte ind i sin fars hus, men det viser sig hurtigt, at hendes fars fortid er fuld af hemmeligheden. Hemmeligheder, der har betydning for den nutid, som El lever i.

Els forsøg på at forstå sin fars liv og de mange hemmeligheder kan du glæde dig til at læse mere om i Et særligt sted lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Romantik
Længde: 6 timer og 48 minutter

Et særligt sted: Handling

I Et særligt sted lydbog møder vi den på en og samme tid snarrådige og egenrådige El. Da hendes far uventet dør, beslutter El sig – mod sin families vilje – til at flytte ind i faderen, advokaten Martin Haynes, hus. El må nu lære at stå på egne ben. Dog er hun ikke alene i denne svære tid, for hendes barndomsven, Will, træder til og bliver en trofast støtte i bearbejdelsen af sorgen.

El flytter ind i faderens hus, der af familie og venner går under betegnelsen Grisestien. Her må hun prøve at få styr på rodet – både det fysiske rod, men også rodet i hendes hoved. For det viser sig hurtigt, at faderens liv har været fuld af hemmeligheden. På en og samme tid gør det El ked af det, at hendes far kunne finde på at holde hemmeligheder for hende, men på den anden side vækker det også hendes nysgerrighed.

I løbet af Et særligt sted lydbog lærer vi også Julia at kende. Julia, der har været Martins hemmelige kæreste de sidste fem år, står ligesom El tilbage uden sin kære. Martin og Julias affære var dog hemmelig, og Julia må derfor klare sig igennem sorgen uden at afsløre deres forhold for omverdenen.

I sin søgen efter svar kommer El ikke blot tættere på at forstå sin fars liv, hun kommer også tættere på at forstå sig selv og sit forhold til Will, der viser sig måske at være mere end blot en ven. Lyt til Et særligt sted lydbog gratis, hvis du vil følge El i hendes bestræbelser på at optrævle fortidens hemmeligheder og sine egne følelser.

Om forfatteren: Marcia Willett

Marcia Willett (f. 1945) har ikke altid været forfatter. Faktisk debuterede hun først i en alder af 50 år, da hendes mand gav hende det endelige skub. Siden sin debut har hun skrevet mere end 20 romaner. Dertil kommer en række noveller. Under pseudonymet Willa Marsh har Marcia Willett yderligere udgivet fire romaner.

Marcia Willett er især blevet kendt for sin Chadwick-triologi, der rummer de tre romaner Fremtids håb, Trygge rammer og Nye mål. Derudover har hun blandt andre udgiver romanerne Huset i Buckley Street, Tilbage til Cornwall og Syv sommerdage.

Marcia Willett er yderst produktiv og arbejder altid på en ny roman. Du kan med fordel følge hende på Facebook og Twitter, hvis du vil være up to date med hendes mange publikationer.