Lydbøger » Et splitsekund

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Et splitsekund Lydbog

3.9/5

Forfatter: Mhairi McFarlane

lydbog og e-bog

Introduktion

Et splitsekund er historien om venskaber, der består over tiden, men alligevel er fyldt med hemmeligheder på kryds og tværs. Det er historien om Eve, der befinder sig i venskab med tre andre, som har været ubrydeligt, så længe de hver især kan huske.

Et splitsekund er historien om, hvordan de mindste ting kan vende op og ned på dit liv, og hvordan du skal forsøge at håndtere det bagefter. Det er netop den slags udfordringer, som Eve pludselig må stå ansigt til ansigt med, da fortiden begynder at spøge i nutiden i Et splitsekund. Det er endnu en medrivende og romantisk fortælling, som minder om de gode romantiske komedier fra 1990’erne.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 58 minutter

Et splitsekund: Handling

I Et splitsekund lydbog var det bare en enkelt aften, der skulle vende op og ned på Eves ellers rolige liv. Så længe Eve kan huske, har hun været bedste venner med Justin, Susie og Ed. De fire har været uadskillelige gennem hele deres liv, og deres venskaber er kun blevet stærkere med årene. Selv nu, hvor de alle sammen er på den anden side af 30. De ses stadig mindst en gang om ugen, fordi hver torsdag er stadig pub-aftenen, hvor hele ugens begivenheder bliver vendt og drejet i deres venskaber i Et splitsekund lydbog gratis.

Lige så længe Eve kan huske, har hun være glad for sine venner. Og lige så længe Eve kan huske, har hun været hemmeligt forelsket i Ed i Et splitsekund lydbog. Mange ville sige til hende – hvilket hun også selv gør -, at hun burde være kommet over den forelskelse. Men det er svært, når Ed bliver ved med at være så fast en del af hendes liv i Et splitsekund lydbog gratis. Ikke mindst fordi, at Eve er overbevist om, at Ed også kunne have de samme følelser for hende.

På en enkelt aften ændres alle deres liv, med en enkelt beslutning. Den beslutning kommer til at påvirke Eves liv i mange dage efter i Et splitsekund lydbog. Ikke mindst da der begynder at komme hemmeligheder til overfladen i venskabet mellem alle fire, og alle begynder at have tvivl, om de rent faktisk kendte hinanden så godt, som de troede.

Da fortiden begynder at indhente Eve, må hun endnu engang træffe en række beslutninger for, hvilken fremtid Eve vil have i Et splitsekund.

Om forfatteren: Mhairi McFarlane

Mhairi MacFarlane er født og opvokset i Skotland og har forsøgt sig med en karriere som journalist. Det lykkedes dog aldrig helt, og med en universitetsgrad i engelsk besluttede hun sig at forsøge at skrive romaner. Det lykkedes til gengæld for hende, og hun er nu forfatter på fuld tid.

Indtil videre har hun skrevet otte romantiske romaner, hvoraf de syv af dem er oversat til dansk. Mhairi McFarlanes bøger er altid et hit, fordi de rammer de rigtige følelser på de helt rigtige tidspunkter for læseren. Hvis man er til den typiske romantiske komedie, som også blev slået fast med Shopaholic-bøgerne og andre af Sophie Kinsellas bøger, vil Mhairi McFarlanes bøger uden tvivl også være et hit.