Lydbøger » Evelyn Hugos syv ægtemænd

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Evelyn Hugos syv ægtemænd Lydbog

4.6/5

Forfatter: Taylor Jenkins Reid

lydbog og e-bog

Introduktion

Den storslåede bestseller Evelyn Hugos syv ægtemænd fortæller en smuk historie om det skrøbelige liv, der leves bag den glans, som kun Hollywood kan finde ud af at kaste over sine kære.

Dette er en historie om en enkelt kvinde og den fascinerende indflydelse, hun formår at have gennem hele sin karriere. Det er en smuk historie om at holde fast i sit liv og ikke mindst kæmpe for det, man holder kært, når verden prøver at fortælle dig noget andet.

Evelyn Hugos syv ægtemænd er historien om Evelyn selv og den journalist, hun hyrer til endelig at fortælle hele sin livshistorie.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius, Susanne Bonde & Signe Amtoft
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 20 minutter

Evelyn Hugos syv ægtemænd: Handling

Evelyn Hugos syv ægtemænd lydbog præsenterer dig for den aldrende Evelyn Hugo, der har levet meget afsides fra den ellers glamourøse Hollywood-scene, som hun betrådte i mange år. Hun startede sin karriere i 1950’erne og blev hurtigt en af de meget efterspurgte Hollywood-stjerner, og hun levede det overfladiske, men smukke liv. Nu har tiden dog indhentet Evelyn, og siden hun trak sig tilbage fra sin karriere, har hun holdt afstand til det hele. Ikke at det har formindsket interessen for hendes person og privatliv i den tid, som det fortælles i Evelyn Hugos syv ægtemænd lydbog gratis.

Pludselig en dag bekendtgør hun, at hun har i sinde at få skrevet sin livshistorie ned med alle de detaljer, som hele verden har gået og sukket efter i flere år. Evelyn Hugos syv ægtemænd lydbog bliver historien om et liv, der var lige dele glamourøst og lige dele skandaløst, og som verden sukker efter at lære at kende. Evelyn Hugo vil dog selv vælge sin journalist til de mange interviews, og valget falder på Monique Grant – til Grants store overraskelse.

Gennem en lang række interviews, som læseren kan følge med i sammen med Grant i Evelyn Hugos syv ægtemænd lydbog gratis, kommer vi ind på livet af den legendariske skuespillerinde og de syv ægtemænd, hun i sin tid har haft.

Evelyn Hugos syv ægtemænd lydbog bliver til en historie om ambitioner, venskaber, stjernestøv og den helt store, men forbudte kærlighed, der fylder mere end først antaget. I takt med at Evelyns fortællinger om fortiden begynder at indhente nutiden, går det op for Monique, at der var en helt særlig grund til, hun blev udvalgt blandt mange andre journalister.

Om forfatteren: Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenkins Reid har en evne til at skrive historier, der forfører læseren med komplekse karakterer, som er svære ikke at holde af lige fra start. Det samme er også gældende for Evelyn Hugos syv ægtemænd og hendes historie, der vil fascinere de fleste læsere med en rejse gennem Hollywoods stjernestråler og indblik i den virkelig verden, hvor to særlige kvinder en dag må erkende den barske sandhed. Evelyn Hugos syv ægtemænd er en smuk historie om kærlighed, og hvor langt man er villig til at gå for den.

Hvis du ikke kan få nok af Taylor Jenkins Reids skrivestil, kan du allerede forberede dig på at blive forført af Daisy Jones & The Six.