Lydbøger » Exit Hells Angels

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Exit Hells Angels Lydbog

3.9/5

Forfatter: Søren Baastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Exit Hells Angels er en biografi skrevet af forfatteren og journalisten Søren Baastrup. Dette værk giver læseren insider information om rockermiljøet, specifikt om rockergruppen Hells Angels men også Bandidos. Man kan med fordel lytte til Exit Hells Angels lydbog gratis.

Værket følger de to kammerater Brian Sandberg og MFP. Den ene var en livvagt for den berømte Stein Bagger, og den anden var lige blevet degraderet til støttegruppen AK81. Denne støttegruppe er hvad de to såkaldte brødre havde tilfælles, da de begge startede deres relation til Hells Angels her.

Lyt til Exit Hells Angels lydbog, og hør om deres korte opstart i AK81, bandemiljøet i København samt den store konflikt, der førte til en retssag.

Informationer:

Oplæser: Mogens Rex
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 29 minutter

Exit Hells Angels: Handling

Exit Hells Angels er en dansk biografi samt krimi, der er skrevet af forfatter samt journalist Søren Baastrup. Lyt til Exit Hells Angels lydbog, for at høre om den virkelige fortælling om de to brødre, der var tidligere bandemedlemmer. Historien er bragt til dig af journalisten Søren Baastrup. Man kan med fordel få Exit Hells Angels lydbog gratis.

I Exit Hells Angel lydbog kan man høre om de to såkaldte brødre Brian Sandberg og den tidligere rocker der kendes som MFP. De to individer var meget forskellige, og de var som nat og dag. De havde dog én ting til fælles, og det var at de begge havde haft et engagement i rockermiljøet. Specifikt havde de været tidligere medlemmer af Hells Angels.

I Exit Hells Angels vides det dog, at den ene var i toppen af denne gruppe og den anden var i bunden. En af de to brødre var kendt som værende en livvagt for Stein Bagger, og havde endda planer om at udgive en selvbiografi.

Modsat var hans såkaldte bror, der var degraderet til støtteklubben AK81, hvor hans medlemskab var sat på prøve. Han havde et forbud mod druk og stoffer. De to brødre blev dog adskilt, da en af dem forlod miljøet.

I Exit Hells Angels lydbog hører man, at de for tiden ikke er medlemmer af gruppen Hells Angels. En af de to mænd er dog stadig i rockermiljøet, og han var nu blevet medlem af Bandidos. Modsat ham er hans tidligere kammerat, der har kontaktet politiet og som lever under et program, der har til opgave at beskytte ham.

Man kan med fordel lytte til Exit Hells Angels lydbog gratis, for at høre mere om insiderberetningen om de to mænds liv i rockermiljøet. Hvordan de begge startede i samme støttegruppe, og om bandekrigen i København.

Om forfatteren: Søren Baastrup

Søren Baastrup er en vellidt dansk forfatter samt journalist. Søren Baastrup er født i 1975. Forfatteren samt journalisten modtog sin uddannelse på Danmarks Journalisthøjskole. Denne uddannelse inden for journalistik var meget gavnende for ham. Uddannelsen som journalist førte ham blandt andet til at arbejde som chefredaktør for diverse medier. Blandt andet arbejdede han for det mandlige magasin FHM, der udkommer i mere end 29 forskellige lande.

Journalisten tog sig en drejning i sin karriere, da han skiftede jobbet som chefredaktør ud med at være en freelance forfatter. Forfatteren benytter dog stadig sin uddannelse inden for journalistik, da han beskæftiger sig meget med individer, der lever på kanten med loven. Han interviewer disse individer og viderefører deres beretninger på journalistisk vis. Han har blandt andet skrevet Exit Hells Angels, der benytter insider information fra tidligere medlemmer af gruppen.