Lydbøger » Få et fantastisk liv

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Få et fantastisk liv Lydbog

4.7/5

Forfatter: Louise L. Hay & Cheryl Richardson 

lydbog og e-bog

Introduktion

Få et fantastisk liv er en glad og livsbekræftende bog om at komme i mål med sine drømme og at leve det liv, som man virkelig gerne vil leve. Gennem Cheryl Richardsons beundrede øjne får vi som læsere lov til at følge med i Louise L. Hays beundringsværdige liv. Hay og Richardson tager os med ind bag facaden, og vi ser med vores egne øjne, hvordan Hay rent faktisk formår at føre de idéer ud i livet, som hun gennem årene har videregivet til andre.

Få et fantastisk liv lydbog er for dig, der rent faktisk gerne vil leve et fantastisk liv og gøre lige præcis de ting, der gør dig lykkelig. Hay og Richardson beviser med denne bog, at det faktisk nytter noget at tage tyren ved hornene. Jeg vil anbefale Få et fantastisk liv lydbog gratis til alle, der mangler inspiration til at få det bedste ud af livet.

Informationer:

Oplæser: Helene Egelund
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 3 timer og 50 minutter

Få et fantastisk liv: Handling

Få et fantastisk liv lydbog giver et unikt indblik ind i en livsstilsgurus inderste. En af de ting, som Hay er specielt kendt for, er hendes fokus på bekræftelse (også kendt som “affirmations” på engelsk). Med bekræftelser er du i stand til at tiltrække det, du gerne vil have. At sige “Jeg vil have…” er ifølge Hay en fantastisk metode til at tiltrække glæde og lykke i dit liv.

Med hjælp fra sine healing-teknikker og positive filosofi har Louise L. Hay været med til at påvirke millioner af følgere til et liv i mere balance og med mere glæde og wellness. Hays positive filosofi er holistisk og fokuserer således både på velvære for krop, sind og ånd.

Man kan faktisk sige, at Hay kan anses som værende lidt af en pionér inden for idéerne om sammenkoblingen af krop og sjæl. Da Heal Your Body først udkom i 1976, var det langt fra normalt at diskutere forbindelserne mellem krop og sjæl. Siden da har tiderne ændret sig, og Hays teknikker fremstår i dag ikke lige så fremmede – men stadig lige så vigtige. Så hop med på bølgen og giv dig i kast med Få et fantastisk liv lydbog.

Få et fantastisk liv henvender sig til dig, der gerne vil have mere overskud i hverdagen, større økonomisk råderum, et bedre helbred eller generelt bare ønsker en større grad af selvværd og tilfredshed. Du kan lytte til Få et fantastisk liv lydbog gratis her, hvis du vil vide mere om, hvordan Louise L. Hay formår at føre sine tanker om det gode liv ud i livet.

Om forfatterne: Louise L. Hay og Cheryl Richardson

Få et fantastisk liv er skrevet af Louise L. Hay i samarbejde med Cheryl Richardson. Louise L. Hay (f. 1926, d. 2017) var en amerikansk forfatter og foredragsholder. Hun har udgivet flere selvhjælpsbøger, blandt andre Du kan helbrede dit hjerte, Jeg kan! og Oplev det gode liv nu!

Louise L. Hay var en sand selvhjælpsguru, og med Få et fantastisk liv beviser hun endnu en gang, at hun er en mester til det, hun gør. Hay er eksemplet på en kvinde, der rent faktisk lever efter sine egne leveregler og får det bedste ud af livet. Hay beviser i samarbejde med Cheryl Richardson en gang for alle, at det er muligt at forvandle dit liv til det bedre.