Lydbøger » Få mere selvværd og bedre relationer

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Få mere selvværd og bedre relationer Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bobby Zachariae

lydbog

Introduktion

Bobby Zachariae forsøger med Få mere selvværd og bedre relationer at give et indblik i nogle af de følelser, der kan være svære at håndtere, når der opstår konflikter med andre mennesker. For Zachariae handler det som oftest om, at vi som mennesker ikke har kontrol over en række dybe følelser, og det forsøger han nu at gøre op med.

Lyt til Få mere selvværd og bedre relationer og hør om følelser som usikkerhed, skuffelse og vrede og find ud af, hvordan tilstedeværelsen af disse følelser kan udmønte sig i konflikter med andre mennesker. Bobby Zachariae giver med dette værk desuden en række værktøjer til, hvordan kan selv kan blive bedre til at håndtere sine følelser og få bedre relationer med andre mennesker.

Informationer:

Oplæser: Bobby Zachariae
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 43 minutter

Få mere selvtillid og bedre relationer: Handling

Få mere selvværd og bedre relationer er et værk, der er skrevet af Bobby Zachariae. Med Få mere selvværd og bedre relationer lydbog tager Bobby Zachariae fat i noget af det der sker, når vi mennesker kommer i konflikt med hinanden. Zachariae fortæller Få mere selvværd og bedre relationer lydbog, at når vi oplever problemer og konflikter med andre mennesker, så skyldes det ofte en række dybe følelser, som vi har inden i.

Lyt til Få mere selvværd og bedre relationer lydbog gratis og hør Bobby Zachariae fortælle om de vigtigste følelser, når det kommer til konflikter mellem mennesker. Det beskrives i Få mere selvværd og bedre relationer, at det er følelser som skuffelse, vrede og usikkerhed, der er på spil. For de fleste mennesker kan disse følelser være svære at håndtere, og derfor udmønter det sig som oftest i konflikter.

Giv dig i kast med Få mere selvværd og bedre relationer lydbog og hør om, hvordan du selv kan blive i stand til at håndtere dine følelser. Få mere selvværd og bedre relationer giver dig en række redskaber til, hvordan du kan blive bedre til at håndtere følelser og skabe bedre relationer med andre mennesker.

For Zachariae handler det i første omgang om, at man er nødt til at erkende, at følelserne er reelle nok. Derefter handler det om at håndtere sine følelser på bedst mulige måde. Lyt til Få mere selvværd og bedre relationer lydbog gratis og få de nødvendige redskaber, som du selv kan bruge, til at komme til at leve et bedre liv og få bedre relationer med andre.

Om forfatteren: Bobby Zachariae

Få mere selvværd og bedre relationer er skrevet af Bobby Zachariae. Den nævnte forfatter er uddannet cand.psych., dr.med samt professor fra Aarhus Universitet. Derudover er han også tilknyttet Kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital samt leder på den tværfaglige Enhed for Psykoonkologi og Sundhedspsykologi.

Zachariae har stor erfaring med at forske inden for kliniske, socioøkonomiske og psykosociale forholds betydning for senfølger og livskvalitet for kræftramte personer. Dette kan for eksempel være angst, stress, psoriasis og smerter. Tidligere har Bobby Zachariae også forsket inden for hypnose, psykoneuroimmunology. Dette tværfaglige arbejde har bidraget til, at Bobby Zachariae har udgivet en lang række videnskabelige forskningsartikler. Det er dette arbejde, som Få mere selvværd og bedre relationer bygger på.