Lydbøger » Fårking gravid

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fårking gravid Lydbog

4.8/5

Forfatter: Sofie Linde

lydbog og e-bog

Introduktion

Fårking gravid indeholder dagbogsoplevelser omkring 9 måneder med en mave, der vokser, kvalme og humørsvingninger, forventninger fra omgivelsen og tøjkriser.

Graviditeten er ikke nødvendigvis en lykkelig dans på roser. Det gjorde sig i hvert fald hurtigt klart over Sofie Linde, da hun selv stod i det. Derudover følte hun, at det nærmest var tabubelagt at tale om ikke at være i en konstant lykkerus i forbindelse med sin graviditet.

I Fårking gravid kan du nu dykke ned i denne historie of den folkekære Sofie Linde og hendes graviditet. Fårking gravid lydbog er oplæst af Sofie Linde selv, så du får hendes historie og hendes stemme, der fortæller den.

Informationer:

Oplæser: Sofie Linde
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 27 minutter

Fårking gravid: Handling

Fårking gravid af Sofie Linde forsøger med humor og indsigt at give os mere viden om graviditet. Bogen er dog ikke en fortælling om graviditet i traditionel forstand, for forfatteren har valgt en lidt anden vinkel. Linde har nemlig taget udgangspunkt i sine egne ærlige, humoristiske og til tider pinlige dagbogsnoter fra graviditeten.

I Fårking gravid lydbog kan vi derfor høre om de livsforandringer, som følger med, når en kvinde bliver gravid, har født, eller på en anden måde radikalt skifter bane i sit liv. Her følger vi den unge Lindes fortælling om at glæde sig til at blive mor.

Linde beskriver i Fårking gravid lydbog, at folk omkring hende havde forventninger til hende, som hun ikke kun forstå. Forfatteren beskriver nemlig gentagende gange at have hørt andre mennesker fortælle hende, at hun skulle nyde tiden som gravid. Det er dog ikke kun fryd og gammen i Fårking gravid, for hun hader til tider faktisk sin graviditet.

Lyt til Fårking gravid lydbog gratis og hør om Sofie Lindes oplevelser med en mave, der vokser, morgenkvalme, cravings efter bestemte snacks, tøjkriser og humørsvingninger. Kombinér dette med en generel uvidenhed omkring det nye kapitel i livet, der skal til at begynde, når man for første gang skal blive forælder. Fårking gravid har det hele, og du kan nu følge med i historien.

Lyt til Fårking gravid lydbog gratis og bliv en del af Sofie Lindes liv som gravid. Lyt til de sjove, triste, desperate og til tider grinagtige tider, der fandt sted i løbet af graviditeten.

Om forfatteren: Sofie Linde

Sofie Linde er en populær og folkekær TV-vært, skuespiller og forfatter. Af de fleste mennesker er hun nok bedst kendt for diverse underholdningsprogrammer som for eksempel X-factor. Og på børnekanalerne DR Ramasjang og DR Ultra er hun en velkendt. Hun har endda vundet prisen som Årets TV-vært ved Zulu Awards som den eneste i perioden 2016-2019.

Det var i 2018, at hendes første bog Fårking gravid udkom. Her fokuserer Sofie Linde på nogle af de livsforandringer, der finder sted, når en kvinde skifter bane i sit liv.

Som skuespiller kender vi hende fra reality serien 5. Gear, hvor hun deltog i sæson 3.