Lydbøger » Faderens synder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Faderens synder Lydbog

4.4/5

Forfatter: Jeffrey Archer

lydbog og e-bog

Introduktion

Læseren er nu kommet til anden del i Clifton-krøniken med Faderens synder. I Faderens synder har Anden Verdenskrig for alvor fundet sin styrke, og krigen raser over hele Europa. Faderens synder er historien om en krig og de personer, der bliver påvirket af denne krig.

Harry Clifton har taget en anden mands navn, men ender med at bliver arresteret, da han påtager dette navn. Men det er ikke kun Cliftons historie, som læseren bliver revet med af. Det er også Emma og Giles’ historie, som forfører læseren fra første side, og efterlader dem dybt frustreret, når Faderens synder slutter så brat og dramatisk, som den gør.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 40 minutter

Faderens synder: Handling

Faderens synder lydbog fortsætter umiddelbart lige efter, historien i Hvor der er vilje stoppede. Et skib blev torpederet og mange omkom på vej fra England til Amerika. Tom Bradshaw var desværre en af de omkomne, og Harry Clifton ser det som en ny mulighed at få en ny identitet i Faderens synder lydbog gratis. Han bytter derfor identitet med Tom, og lader som om, at Harry Clifton omkom i skibsforliset. 

Men da Clifton ankommer til Amerika i Faderens synder lydbog, bliver han anholdt med det samme. Anklagen lyder på overlagt mord, og Clifton kan ikke gøre andet end at følge med under sit nye falske navn. Hvad han ikke ved er, at Emme Barrington også er på vej til New York i Faderens synder lydbog gratis. Hun har ikke givet op på Tom Bradshaw, som under ingen omstændigheder tror på døde, da skibet blev angrebet af tyske torpedoer. Overbevist om at Tom stadig er i live, begiver hun sig på den farefulde rejse til Amerika for at finde den mand, hun elsker og har planer om at gifte sig med i Faderens synder lydbog.

Alt imens raser Anden Verdenskrig over hele Europa. Giles Barrington vil gøre sit for land og ære, og han melder sig til hæren med rank ryg. Der går ikke lang tid, før han bliver sendt afsted til Nordafrika, hvor han skal kæmpe og forsvare mod de tyske tropper.

Historien går ikke stille for sig, og læseren vil sidde som klistret til siderne for at få det hele med. Også helt op til den dramatiske slutning, som efterlader dig med store frustrationer over at skulle vente på næste bog i serien om Clifton og de andre.

Om forfatteren: Jeffrey Archer

Jeffrey Archer har formået at skrive en serie, der for alvor har grebet læseren. Clifton-krøniken startede med Hvor der er vilje og fortsætter nu med Faderens synder. Til dato er der udkommet 7 dele af krøniken, som også er oversat til dansk. Så selvom du sidder og bliver sur over den kæmpe cliffhanger, som Faderens synder siges at slutte med, kan du hurtigt komme i gang med En velbevaret hemmelighed, der er den næste i serien.

Inden Jeffrey Archer blev forfatter, var han en meget omdiskuteret politiker. Hans politiske karriere blev dog stoppet efter en del kontroverser, og han har siden beskæftiget sig alene med at skrive romaner.