Lydbøger » Fædrenes synder

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fædrenes synder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Åsa Larsson

lydbog og e-bog

Introduktion

Rebecka Martinsson bliver gang på gang bedt om at efterforske sager, som ingen andre lader til at kunne finde svar på. Dette er ikke meget anderledes i Fædrenes synder, hvor hun igen får smidt en sag på sit skrivebord, der har været åben alt for længe.

Fædrenes synder er endnu en medrivende kriminalroman fra Åsa Larsson, der formår at skrive så nervepirrende, at det er svært at lægge bogen fra sig. Historierne om Rebecka bliver mere og mere komplicerede for hver ny sag, hun bliver bedt om at hjælpe med. I Fædrenes synder begynder hendes arbejde at flyde lidt for meget sammen med hendes privatliv.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 17 timer og 39 minutter

Fædrenes synder: Handling

Fædrenes synder lydbog tager læseren med til Torneälven. Her bliver Ragnhild Pekkari introduceret, men hvis det står til hende, er det ikke længe, hun skal påvirke verden mere. Som isflagerne bevæger sig længere og længere ind mod bredden, har Pekkari besluttet, at hun er på vej til sit sidste forår i Fædrenes synder lydbog gratis.

Men da hun langt om længe får gjort sig klar til at begynde på sin absolut sidste skitur, modtager hun et foruroligende opkald. Hendes bror, som hun ikke har haft kontakt med i alt for mange år, har fået en anden mand til at bekymre sig. Hvad kan problemet være i Fædrenes synder lydbog?

Rebecka Martinsson kæmper bravt for at komme gennem selv de korteste arbejdsdage. Hver dag virker længere end den forrige, og Martinsson kan mærke, at hun snart ikke kan mere. Alligevel accepterer hun gang på gang de sager, der bliver smidt på hendes bord. Denne gang er det Lars Pohjanen, retsmedicineren, der beder om hendes hjælp i Fædrenes synder lydbog gratis.

Martinsson hjælper modvilligt med den sag om et mord, der har været en åben sag i alt for lang tid. Spørgsmålet er bare, hvor meget hjælp Martinsson kan bidrage med i sin udbrændte tilstand.

Der går dog ikke lang tid, før den første sag bliver efterfulgt af en mere i Fædrenes synder lydbog. Som Martinsson efterforsker sagerne, begynder hendes egen familiehistorie at påvirke beviserne og de spor, som hun føler sig tvunget til at følge. Hvor langt bør og tør hun gå for at finde sandheden?

Om forfatteren: Åsa Larsson

Åsa Larsson har skrevet en række medrivende krimier, og er en kendt svensk krimiforfatter. Før hun blev fuldtidsforfatter arbejde hun dog som skatteadvokat, hvilket hun har overført til sin karakter i sine romaner om Rebecka Martinsson.

Fædrenes synder er den sjette bog i serien om Rebecka Martinsson, hvor du følger med Martinssons mærkværdige karriere i politistyrken. Hvis du er til den klassiske skandinaviske krimi, kan du ikke gå galt i byen ved at vælge en Åsa Larsson krimi.

Foruden serien om Rebecka Martinsson har Åsa Larsson været medforfatter på en ungdomsserie, der hedder Pax, der består af 10 bøger i en afsluttet serie.