Lydbøger » Fængslet kærlighed

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fængslet kærlighed Lydbog

4.1/5

Forfatter: Johanna Sjöberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvad ville du gøre, hvis din kæreste ikke kom hjem en dag og der i stedet for troppede fem civilklædte betjente op udenfor dit hjem? Den situation oplevede Johanna Sjöberg. Ikke nok med det blev hun samtidig mistænkt for en meget alvorlig forbrydelse.

Fængslet kærlighed lydbog er en fortælling om den mest traumatiske tid i Johanna Sjöberg liv. Fortælling er en sand historie, hvilket gør den endnu mere forfærdelig.

Du kan lytte til Fængslet kærlighed lydbog gratis og finde ud af, hvad der er sket med Johanna Sjöbergs kæreste og med hende selv.

Informationer:

Oplæser: Line Hesdam
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 21 minutter

Fængslet kærlighed: Handling

Johanna har netop forladt et yderst glamourøst liv i Dubai. Dette har hun gjort for kærlighedens skyld. Hun havde derfor ikke regnet med, at hendes liv ville tage den drejning, som det kom til at gøre.

Johannas kæreste kommer en dag ikke hjem og der står fem civilklædte betjente udenfor hendes dør. Selvom dette virker forfærdeligt nok i sig selv, bliver hun samtidig mistænkt for en forbrydelse.

Hendes liv tager et styrtdyk og hun ville ønske, at hendes historie ikke var sand. Desværre er den ubehageligt ægte. Hendes liv går fra at være glamourøst til at være et mareridt.

I Fængslet kærlighed lydbog kan du høre, hvordan Johanna holder modet oppe i en håbløs situation. Fortællingen handler om intensiv kærlighed og en dyb splittelse mellem fortvivlelse og håb.

Lyt til Fængslet kærlighed lydbog gratis for at høre, om kærligheden formår at overvinde alt i Johanna Sjöbergs liv.

Om forfatteren: Johanna Sjöberg

Johanna Sjöberg er opvokset i Göteborg og er på langt de fleste områder en helt almindelig pige. Hendes fortælling er dragende og forfærdelig på samme tid.

Da Fængslet kærlighed er en selvbiografi, vil vi ikke fortælle en masse om hende her på siden. I stedet for anbefaler vi dig at lytte til Fængslet kærlighed som lydbog.