anmeldelse

Fairytell

Bedste kampagne på Fairytell lige nu

4.5/5

Fairytell Gratis

Her vil du altid kunne finde den bedste kampagne fra Fairytell. Du kan lige nu få en 30 dages gratis prøveperiode ved Fairytell. For at opnå dette, skal du blot trykke på “prøv gratis”.

Se vores anbefalinger af gode lydbøger til børn her.

Sådan gør du

  1. For at tilmelde dig Fairytell og opnå din gratis prøveperiode, skal du blot klikke her. Herefter skal du vælge, at du ønsker at tilmelde dig den gratis prøveperiode og herefter udfylde dine oplysninger.
  2. Du skal nu hente Fairytell app, hvilket både kan gøres fra App Store og Play Butik. Ved at downloade Fairytell app har du altid børnenes yndlingslydbøger lige ved hånden.
  3. Nu kan dine børn gå i gang med at udforske Fairytell app og høre alle de spændende fortællinger.
  4. Husk på, at du skal afmelde Fairytell inden, at prøveperioden er udløbet, hvis du ikke har lyst til at betale for at tilgå lydbogtjenesten. Hvis Fairytell er et hit ved dine børn, anbefaler vi dog, at du fortsætter abonnementet.

Nedenfor kan du læse den fulde anmeldelse af Fairytell. 

Fairytell Anmeldelse

I denne anmeldelse af Fairytell kan du blive klogere på de funktioner, som lydbogtjenesten tilbyder. Derudover kan du lære mere om, hvad Fairytell koster. Anmeldelsen vil ydermere bestå af en gennemgang af Fairytell app.

Du vil også kunne læse om, hvordan du kontakter Fairytell support og hvordan du kan afmelde Fairytell. Du kan afmelde Fairytell helt indtil prøveperiodens udløb uden at skulle betale for medlemskabet. 

Hvis du ikke finder det nødvendigt at læse hele vores anmeldelse af Fairytell, så kan du nedenfor se et samlet overblik og en samlet vurdering af Fairytell. Her kan du se nogle af de fordele, som du kan opnå, hvis du vælger at tilmelde dig Fairytell gratis.

Samlet Overblik

4.5/5

Fairytell Rabatkode

Hvis du har en Fairytell rabatkode, så kan du nemt og enkelt benytte denne, når du skal registrere dine betalingsoplysninger. For Fairytell gælder det dog, at de oftest tilbyder gratis prøveperiode fremfor en Fairytell rabatkode. Klik derfor blot på et link her på siden for at opnå Fairytell gratis.

Det er altid muligt at opnå en 14 dages gratis prøveperiode ved Fairytell og indimellem kan man også opnå 30 dages gratis prøveperiode. Herved vil dine børn altid kunne prøve lydbogtjenesten inden, at du skal betale for den. Ved at besøge Fairytell gennem denne side, vil du altid blive sendt til det bedste Fairytell tilbud.

Hvis du får en Fairytell rabatkode efter, at du har oprettet dit medlemskab, så kan du registrere rabatkoden ved at logge ind på din profil på Fairytells hjemmeside. Under “Din profil” og herefter “Dit abonnement” kan du indlæse din Fairytell rabatkode, som du efterfølgende har mulighed for at betale for dit medlemskab med.

Fairytell Pris

Såfremt spørgsmålet “hvad koster Fairytell?” fylder i dit hoved, så læs med her. Fairytell er ganske gratis så længe, at du afmelder dit medlemskab inden, at den gratis prøveperiode er udløbet. Vi oplever dog, at Fairytell bliver et hit for rigtig mange børn, når de først har prøvet det. Vi anbefaler derfor, at du gør dine børn den tjeneste at beholde medlemskabet efter, at prøveperioden er udløbet.

Fairytell er den billigste lydbogtjeneste på markedet. Det koster nemlig kun 59 kr. pr. m¨åned at have et medlemskab til Fairytell. Samtidig kan du benytte medlemskabet på hele 5 enheder, hvilket også er en helt eksklusiv mulighed, som Fairytell tilbyder. Vi mener derfor, at det er en rigtig fornuftig pris for et lydbogabonnement, som er fyldt med børnenes yndlingsbøger.

Fairytell App

Nedenfor vil du kunne lære mere om, hvordan Fairytell app er opbygget. Herved vil du være sikker på, at du er klar til at guide dine børn til at komme i gang med at høre lydbøger gratis på Fairytell.

Forside

Når du logger ind på Fairytell app, vil du på forsiden kunne se et eventyrligt univers, hvor hovedpersonen fra de mest populære børnebøger vil dukke op. Appen er derfor lavet meget børnevenlig således, at børnene hurtigt kan identificere sine yndlingsbøger og samtidig også udforske nye og spændende bøger.

Skal man som forældre hjælpe med at finde en bog, kan man også vælge at få vist tekst over disse ikoner. Dette gør man ved at vælge ABC-ikonet.

Fairytell Lydbog

Bøger i serien

Når barnet klikker på den hovedperson, som de ønsker at høre en bog med, så kommer dette billede frem. Det bliver nu muligt at vælge hvilken bog i serien, som barnet ønsker at høre.

Det vil her være muligt at se, hvorvidt bogen kan høres som lydbog og læses som e-bog. Symbolet med høretelefonerne viser, at bogen er tilgængelig som lydbog. Symbolet med bogen viser, at bogen er tilgængelig som e-bog.

Fairytell Lydbog

Billedlig fortælling

Hvis man hører en lydbog, vil det være muligt for barnet at se billeder og tekst undervejs i fortællingen på samme måde, som hvis du selv læser en bog med dit barn. Der vil automatisk blive skiftet side i fortællingen, så barnet altid får vist de billeder, som passer til det, der bliver læst op.

Har man et lidt ældre barn, som er ved at lære at læse, er denne funktion rigtig god, da barnet kan læse med undervejs i fortællingen. Funktionen er dog også rigtig god for de mindre børn, da de får sat billeder på fortællingen og derved bedre kan fordybe sig og leve sig ind i fortællingen.

Benyt søgefunktionen

På forsiden er det muligt at søge efter bøger, hvis man foretrækker dette fremfor at udforske bøgerne, som vises på forsiden. Ved at benytte søgefunktionen vil man få adgang til at udforske alle de lydbøger og e-bøger, som Fairytell har på deres lydbogtjeneste.

Man kan vælge at søge på bogens titel eller benytte nogle af de smarte søgefunktioner. Ved at benytte søgefunktionerne kan man vælge, om man ønsker at søge efter lydbøger, e-bøger eller begge dele. Samtidig kan man vælge at få vist bøger til børn i forskellige aldersgrupper. Man kan vælge at få vist bøger til børn der er 0-2 år, 3-5 år, 6-8 år og 9+ år. Man kan derudover også vælge, hvor lang en bog, som man ønsker at høre. Her kan man vælge 0-10 minutter, 10-20 minutter, 20-40 minutter eller 40+ minutter.

Bogmærke

Hvis man ønsker altid at have styr på, hvilke bøger man sidst har læst med sit barn, så kan man benytte den smarte bogmærke-funktion. Når man er i gang med at læse eller høre en bog, så kan man vælge at indsætte et bogmærke. Man vil herefter hurtigt kunne finde frem til den rette bog og det rette sted i bogen ved at trykke på bogmærket på forsiden nederst i venstre hjørne. Herved er børnenes yndlingsbøger altid nemme at finde.

Offline-funktionen

På Fairytell app er det muligt at downloade bøgerne til offline-brug. Herved kan ens børn altid høre lydbøger og læse e-bøger, uanset om der er internet tilgængeligt eller ej. Dette skaber en enorm ro, hvis man eksempelvis skal på en lang køretur eller ønsker at lade sit barn høre lydbøger på ferier.

For at downloade bøger til offline-brug, skal man klikke på skyen nederst til venstre, når man er inde på den bog, som man ønsker at downloade. Herefter vil bogen være at finde på forsiden i højre side. Her vil man kunne finde det samme symbol med skyen. Når man trykker på dette symbol, vil alle de bøger, som man har downloadet til offline-brug, være at finde.

Favoritter

Det er muligt at markere bøger som favoritter ved at markere med stjernen, når man er inde på lydbogen eller e-bogen. Herefter vil man kunne finde barnets favoritlydbog på forsiden ved at klikke på stjerneikonet nederst i venstre hjørne. Herved har man altid barnets favoritlydbog ved hånden og man kan derfor hurtigt få ro på.

Kids Mode

Fairytell app er altid i Kids Mode. Hvis man skal ind på ens profil på appen, skal man indtaste svaret på et regnestykke for at få adgang. Herved er man sikker på, at ens børn ikke kan gå ind og ændre i ens konto eller indstillinger. 

På profilen kan man ændre i ens konto og kan derudover indstille appen til, om man vil modtage notifikationer, om man vil have baggrundsmusik og om man vil høre bøger på dansk eller svensk. Derudover kan man se de bøger, som man har downloadet. Samtidig kan man få hjælp ved at se ofte stillede spørgsmål eller sende et svar ind til kundeservice. Slutteligt har man også mulighed for at logge ud på profilen. Man vil altid være logget ind på Fairytell app, medmindre man vælger at gå ind i ens profil og lukke ud aktivt.

Fairytell Kontakt

Hvis man ønsker at komme i kontakt med Fairytell, så er dette bedst at gøre gennem Fairytell app. Ved at gå ind på ens profil, bliver det muligt at få hjælp ved enten at se ofte stillede spørgsmål eller ved at sende sit eget spørgsmål ind til kundeservice. Det er bedst at tage kontakt til kundeservice gennem Fairytell app, da lydbogtjenesten her har de nødvendige oplysninger om ens medlemskab således, at de kan hjælpe en bedst muligt.

Man kan også finde ofte stillede spørgsmål på hjemmesiden www.fairytell.dk. Her kan man også kontakte kundeservice ved at skrive en mail til [email protected].

Sådan opsiger du dit abonnement hos Fairytell

Hvis man ønsker at opsige Fairytell, så skal dette ske på deres hjemmeside. Hvis dine børn er glade for at benytte lydbogtjenesten, anbefaler vi helt klart, at du beholder medlemskabet selvom, at du skal betale for det. Prisen er den laveste på markedet og samtidig får dine børn en helt anden stimulering ved at høre lydbøger end ved for eksempel at se fjernsyn.

For at opsige Fairytell skal man logge ind på sin profil på www.fairytell.dk. Herefter skal man klikke på “Din profil” og herefter vælge “Dit abonnement”. Du kan her vælge at ændre dine kortoplysninger, opsige ens abonnement eller benytte en rabatkode. Vælg “Annuller abonnement”, hvis du ønsker at opsige Fairytell.

Tilmeld Fairytell gratis

Bedste kampagne på Fairytell lige nu

4.5/5

Var Fairytell ikke en lydbogsapp for dig? Så tag et kig på vores anmeldelser af andre populære lydbogsapps her: