Lydbøger » Familiebånd

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Familiebånd Lydbog

4.4/5

Forfatter: Katrine Wessel

lydbog og e-bog

Introduktion

Familiebånd er forfatter Katrine Wessels syvende roman i serien om Winther-familien fra Trondheim. Katrine Wessel er selv født og opvokset i Trondheim, og hun har da også udtalt, at Winther-serien – og altså også Familiebånd – er en hyldest og kærlighedserklæring til hendes hjemby. Første bind i serien om overklassefamilien fra Trondheim udkom i 2018 og blev en umiddelbar salgssucces, og forfatteren er nu klar med syvende bind i serien.

Winther-serien blev så populær under coronakrisen, at forlaget Pitch måtte genoptrykke flere af bøgerne. Har vi vakt din interesse? Så synes vi, at du skal give dig i kast med Familiebånd lydbog gratis. te genoptrykke flere af bøgerne. er coronakrisen, at forlaget Pitch m og blev en umiddelbar salgssucces, og forfatteren er nu klFamiliebånd lydbog er for dig, der er vild med familieintriger og litterær virkelighedsflugt.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 16 minutter

Familiebånd: Handling

Familiebånd er syvende bind i serien om den norske overklassefamilie Winther fra Trondheim. Historien foregår i 1903, hvor arvingen af Winther-dynastiet Fredrik Winther netop har giftet sig med sin kone, Gitte. Sammen er de flyttet ind i en ny lejlighed. Fredrik, der har haft svært ved at finde sig til rette som arving, er endelig ved at vinde fodfæste som arving af den store formue og som direktør af families forretningsimperium.

Men alt er ikke just fryd og gammen, og lykken vender da også pludseligt i Familiebånd lydbog. Som altid er romanerne i Winther-serie krydret med masser af familiedrama. I syvende bind står familien på tærsklen til 1900-tallet. Det nye århundrede står for døren, og både ambitionerne, drømmene og skuffelserne får frit spil i Familiebånd lydbog.

Udover Fredrik og Gitte møder vi endnu engang de andre hovedpersoner fra de seks forudgående romaner. Christian, Ellinor, Karl, Cecilia og mange flere skønne karakterers skæbner foldes ud. Persongalleriet er fyldt med dejlige personer, som man ikke kan lade være med at holde af. Værket er som altid storslået og romantisk, og det er skønt at læse om livet i gamle dage med både alle de små og store glæder og sorger.

Hvorfor skal du netop give dig i kast med denne roman? Du skal lytte Familiebånd lydbog gratis, hvis du er vild med Katrine Wessels spændende romanuniverser og er elsker litteratur, der tager dig med på en rejse til en svunden tid, hvor man både stifter bekendtskab med det finere borgerskab og tjenestefolkene.

Om forfatteren: Katrine Wessel

Romanen Familiebånd er skrevet af den 49-årige norske forfatter Katrine Wessel-Aas, der er bedre kendt som Katrine Wessel. Faktisk drømte Wessels mormor om at skrive en roman, men det var barnebarnet Katrine, der endte med at få succes som forfatter.

Katrine Wessel er mest kendt for sine romer om overklassefamilien Winther. De første fem romaner i serien har allerede solgt mere end 100.000 eksemplarer. Familiebånd er syvende bog i serien om Winther-familien. Wessel har desuden udgivet bøgerne Rosenhavens hemmeligheder, Sommeren på Oaktree Manor, Ellinors modige valg, Hvis du vil have mig og Når alt kommer for en dag – for blot at nævne et lille udpluk af den produktive forfatters mange titler.