Lydbøger » Familieleksikon

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Familieleksikon Lydbog

4.5/5

Forfatter: Natalia Ginzburg

lydbog og e-bog

Introduktion

Familieleksikon, der er skrevet af Natalia Ginzburg, fortæller en spændende historie om Natalias familie. Det fortælles i Familieleksikon lydbog, at familien er jøder, og de er stærke modstandere af det fascistiske samfund, som Mussolini har fået skabt i Torino. Det fortælles i Familieleksikon lydbog, at det ikke er helt ufarligt at modsætte sig styret.

Giv dig i kast med Familieleksikon lydbog gratis og lær mere og Natalias familie. Dette er et værk, der fortæller om, hvordan en familie kan holde sammen på godt og ondt. Selvom de er vidt forskellige, så samles de nemlig om at stå sammen mod nye, udefrakommende fjender.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 15 minutter

Familieleksikon: Handling

Med Familieleksikon af Natalia Ginzburg får vi del i historien om Natalia. Det fortælles i Familieleksikon, at Natalias far hedder Giuseppe Levi og er jøde. Udover at være jøde er han også professor i biologisk og er meget optaget af sit arbejde. Desuden fortælles det i Familieleksikon lydbog, at han også holder af at vandre i bjergene og reflektere over sin tilværelse.

Selvom Familieleksikon lydbog beskriver, at Giuseppe på overfladen virker som en rolig mand, der har styr på sit liv, så er han noget af en tyran, når han er at finde i hjemmet. Familieleksikon fortæller, at Giuseppe konstant er efter de andre i hjemmet, og det går især hårdt ud over Giuseppes kone Lydia. Familieleksikon fortæller, at Giuseppe og Lydia til sammen har fem børn. Familien lever en hektisk hverdag, hvor der altid er fart på, og det vrimler med gæster.

Familieleksikon fortæller, at Levi familien er en familie, der diskuterer politik. De er nemlig en del af det antifascistiske miljø i Torino. Levi familien er stærke modstandere af Mussolinis styre i Italien, og det er ikke helt ufarligt, fortæller Familieleksikon.

Lyt til Familieleksikon lydbog gratis og få del i denne spændende roman, der er fortalt på en stilfuld og smuk måde. Giv dig i kast med denne lydbog og hør om familiens rutiner, ritualer, fornærmelser og andre elementer, der er med til at binde familien sammen. Det er hårdt at være en del af den udsatte klasse, og Familieleksikon beskriver dette på godt og ondt. Hvis du foretrækker lydbøger, er der også en lydbog på dansk oplæst af Susanne Storm.

Om forfatteren: Natalia Ginzburg

Natalia Ginzburg tager med Familieleksikon udgangspunkt i sig selv. Ginzburg var nemlig selv meget politisk aktiv, og hun var i en periode medlem af Det Italienske Kommunistparti. Hun blev dog valgt som løsgænger til parlamentet i Rom. Hendes første værk udkom under synonymet Alessandra Tornimparte i 1942. Dette var en periode, hvor jøder ikke måtte udgive værker.

I sit forfatterskab beskæftiger den italienske forfatter sig med emner som familierelationer, politik, fascisme, verdenskrige og filosofi. De fleste af hendes værker er oversat til engelsk og har også vist sig at være populære blandt udenlandske læsere. I dag er flere af Ginzburgs værker også oversat til dansk.