Lydbøger » Familien Winther

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Familien Winther Lydbog

4/5

Forfatter: Katrine Wessel

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til familiekrøniken Familien Winther lydbog og få del i en interessant serie om Familien Winther. Vi befinder os i 1800-tallets Norge, og tiderne er ved at forandre sig. Arbejdsklassen er i vækst, og ønsket om flere rettigheder til kvinder bliver større og større.

Følg med i Familien Winther og få historier fra de overdådige herskabsstuer, fra de travle køkkener og naturen i det nordlige Norge. Familien Winther markerer det første bind i serien, hvor vi følger familien af samme navn, og du kan nu følge deres håb og drømme for fremtiden.

Familien Winther lydbog har det hele, og du kan lytte med nu!

Informationer:

Oplæser: Karoline Munksnæs
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer

Familien Winther: Handling

Denne historie kan bedst betegnes som en familiekrønike. Her følger vi Familien Winther i en yderst interessant serie, der af mange beskrives som værende fortryllende og lærerig. Familien Winther lydbog udspiller sig i Tronhjem i Norge. Vi befinder os i 1800-tallet, og Norge er på vej ind i en ny æra, hvor en forestående økonomisk nedgang truer befolkningen.

I Familien Winther finder vi dog også ud af, at det er en tid, hvor den arbejdende klasse er i vækst, mens kvinders rettigheder i denne periode også styrkes. På samme tid står Norges gamle traditioner også for fald. Vi bliver nu introduceret til kvinderne i Familien Winther og hører om deres håb, drømme og længsler for fremtiden.

Lyt til Familien Winther lydbog gratis og følg livet fra de overdådige herskabsstuer og videre til de travle køkkener. Lyt til Familien Winther lydbog og følg med i det første bind i romanserien. Her følger vi primært Cecilia Winther, der er en del af det bedre borgerskab i Trondhjem. Cecilia er nemlig en kvinde, som alles øjne hviler på. De andre fruer i byen i Familien Winther følger ihærdigt med i alt det, som Cecilia foretager sig.

Lyt til Familien Winther lydbog gratis og følg med i sommeren 1898, hvor der sker et vendepunkt i Cecilias liv. Her flytter hendes ældste søn nemlig hjem sammen med sin nye kone ved navn Ellinor. Ellinor er moderne og begynder at stille spørgsmålstegn ved mange ting, som de andre fruer ikke gør.

Lyt til Familien Winther lydbog gratis og følg med i, hvordan historien udspiller sig. Følg med i Cecilias kamp for at bevare familiens omdømme og holde fast i familielykken.

Om forfatteren: Katrine Wessel

Katrine Wessel er bedst kendt som forfatter til Familien Winther, der er første bind i serien, hvor vi følger historien om Familien Winther med i alt 6 bind. Hun har dog også andre titler på CV’et som for eksempel ”Hvis du vil have mig”, der også er en del af serien om Familien Winther. Et andet eksempel fra serien er ”Når alt kommer for en dag”, som er det femte bind i serien.

Giv dig i kast med Familien Winther lydbog gratis og få del i den spændende fortælling, som Katrine Wessel har skabt til os. Serien kan bestemt anbefales.