Lydbøger » Fanden tage dig

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Fanden tage dig Lydbog

4.1/5

Forfatter: Niels Frank

lydbog og e-bog

Introduktion

Fanden tage dig er historien om en mand, der må se til, mens hans søster lever et liv i frygt for sin ægtemand. Det er historien om, hvor magtesløs man kan være, selv når man kender sandheden, men ikke er i stand til at kunne gøre noget ved det. Niels Frank har i Fanden tage dig skrevet historien om, hvordan han fandt ud af, da hans søster blev dræbt af sin mand og den sorg, som efterfølgende satte sig fast i Niels’ liv.

Det er en historie, som de færreste bør være i stand til at fortælle, men som stadig er vigtig at fortælle.

Informationer:

Oplæser: Niels Frank
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 40 minutter

Fanden tage dig: Handling

Fanden tage dig lydbog tager læseren med tilbage til 2021, hvor et drab finder sted i Horsens. Det er et drab, som er en smule atypisk for mange andre drab, fordi gerningsmanden er en 61-årig mand. I den anden ende af byen sidder Niels Frank og venter på sin søster. Men da telefonen ringer, er han med det samme klar over, at hans søster ikke kommer hjem til ham den dag.

Fanden tage dig lydbog gratis fortæller historien om Elin, der er Niels’ søster, som hele sit liv har levet i frygt for sin ægtemand. Alligevel tog det hende mere end 30 år, før hun havde modet til at gå fra ham. Sammen har de fået to sønner, der selv er voksne og i stand til at klare sig selv, og måske er det derfor, at Elin endelig har fundet modet til at gå fra sin mand.

Som det fortælles i Fanden tage dig lydbog, flytter Elin rundt på forskellige adresser i Horsens, som alle holdes hemmelige. Indtil hun til slut endelig kan flytte ind på et krisecenter, hvor hun kan få den hjælp, frygten for hendes mand berettiger hende til. For i flere år har han ikke gjort andet, end at ydmyge hende og skælde hende ud for alt og intet, som han nu kunne finde på i Fanden tage dig lydbog gratis.

Da tingene begynder at se lysere ud, bliver Elin og hendes mand enige om at gøre boet op efter deres skilsmisse. Men samme dag får Niels Frank et opkald klokken 8.32 om morgenen, og da ved han, at han aldrig får sin søster at se igen i Fanden tage dig lydbog.

Om forfatteren: Niels Frank

Fanden tage dig er skrevet af Niels Frank for at gøre opmærksom på, hvor voldeligt det kan gå til, når kvinder siger fra overfor deres voldelige ægtefæller. Han var selv vidne til, da hans søster gennem hele sit liv kun kunne tage imod den ydmygelse, som hendes mand konsekvent udsatte hende for.

Fanden tage dig er skrevet for at fortælle om drabet på Elin, men også om tiden, der ledte op til drabet, hvor frygt og usikkerhed var en stor del af Niels og Elins liv. Men efterfølgende er det følelser som sorg, afmagt og vrede, der får overtaget, da Niels står alene tilbage til Elins begravelse og den følgende efterforskning.