Lydbøger » Fandens forår

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fandens forår Lydbog

4.1/5

Forfatter: Niels Krause-Kjær

lydbog og e-bog

Introduktion

Niels Krause-Kjær har med Fandens forår skrevet det tredje bind i den uafhængige spændingsserie, hvor vi følger journalisten Ulrik Torp. Denne gang bliver Ulrik Torp en del af en sag, som handler om den danske efterretningstjeneste. Dette finder sted, da Torp skal afdække en sag, hvor den danske justits- og udenrigsminister pludselig dør med et hjerteanfald.

Det politiske miljø i Danmark bliver chokeret af dette dødsfald, og samfundet bliver mere rystet, da et tidligere medlem af Folketinget også rammes af et hjertetilfælde, som han senere dør af. Torp dykker ned i sagen i Fandens forår og forsøger at finde ud af, om truslen kommer fra ind- eller udland. Inden længe finder Torp ud af, at sagen trækker tråde til en lignende sag i Moskva, men hvad er den virkelige grund til forbindelsen mellem Danmark og Rusland?

Informationer:

Oplæser: Søren Pilmark
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde:8 timer og 2 minutter

Fandens forår: Handling

Fandens forår markerer det tredje bind i den uafhængige spændingsserie, hvor vi følger journalist Ulrik Torp. Det fortælles i Fandens forår lydbog gratis, at Torp bliver trukket ind i en sag, der handler om de danske efterretningstjenester. Dette sker, da en tidligere justits- og udenrigsminister pludselig findes død efter et hjerteanfald. Lyt til Fandens forår lydbog gratis og hør om, hvordan det politiske miljø i Danmark bliver chokeret af dette pludselige hjertetilfælde.

Der går ikke længe i Fandens forår lydbog, før det tidligere medlem af Folketinget, Erling Jensen, også bliver ramt af et hjertetilfælde og afgår ved døden. Lyt til Fandens forår lydbog og følg med i denne dramatiske fortælling. Det fortælles i Fandens forår, at der er stor tvivl, om truslen kommer fra ind- eller udlandet.

Ulrik Torp forsøger i første omgang at afdække de nylige konflikter mellem statsminister Palle Enevoldsen og den nationalt orienterede politiker Kirsten Rolighed. Inden længe i Fandens forår finder Ulrik Torp dog ud af, at denne sag trækker tråde uden for landets grænser. Torp bliver nemlig også involveret i en sag, der har en historisk forbindelse til Moskva. Inden længe indser Torp, at nutidens Rusland måske også påvirker det politiske spil i Danmark.

Lyt til Fandens forår lydbog og få del i denne spændende fortælling, der beskæftiger sig med magt, medier, politik og alt det spil, der foregår i kulissen. Fandens forår er en medrivende fortælling, hvor der er spænding fra start til slut, og du kan få del i det tredje bind i spændingsserien lige nu.

Om forfatteren: Niels Krause-Kjær

Den danske journalist Niels Krause-Kjær er forfatteren til Fandens forår. Som journalist har han tidligere arbejdet som Jyllands-Posten og har haft et virke som lektor i politisk journalistisk på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Derudover har Niels Krause-Kjær været tilknyttet som leder på journalistuddannelsen på Syddansk Universitet. Efter en kort periode som pressechef for Den Konservative Folketingsgruppe gav han sig i kast med udgivelsen af den politiske thriller ”Kongekabale”.

Udover sit forfatterskab er Niels Krause-Kjær og kendt for sit virke som TV-vært på diverse programmer. Disse programmer tæller for eksempel DR2 Deadline. Flere af forfatterens værker er senere blevet filmatiseret, hvilket vidner om deres store popularitet blandt den danske befolkning.