Lydbøger » Fanget i en psykopats net

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Fanget i en psykopats net Lydbog

4.7/5

Forfatter: Henriette Dregaard Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Fanget i en psykopats net er en gribende fortælling om de virkelige begivenheder, det var for Henriette D. Jensen at leve med en voldelig mand. Det er historien om, hvordan hun endelig fandt modet til at bryde ud af de voldelige rammer og forsøge at finde et liv, hvor hun og sønnen kunne leve i sikkerhed.

Fanget i en psykopats net er den biografiske fortælling fra Henriette selv, og hvordan hun efterfølgende måtte kæmpe med et system, der ikke magtede at hjælpe hende ud af offerrollen. Det er en historie om den virkelighed, som mange kvinder stadig ser sig tvunget til at levet i, fordi de ikke har det samme mod, som Henriette til sidst måtte tvinge frem for at overleve.

Informationer:

Oplæser: Tine Rud
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 11 timer og 29 minutter

Fanget i en psykopats net: Handling

Fanget i en psykopats net lydbog er den sande historie om en kvinde, der fandt det rette mod til at undslippe en psykopatisk voldelig mand. Det er historien om Henriette Dregaard Jensen, der i flere år levede i et voldeligt ægteskab, som hun i første omgang ikke så nogen udvej fra. Præcis som mange andre kvinder ikke ser nogen udvej fra et voldeligt ægteskab. Men for Henriette blev det for meget, og som hun fortæller i Fanget i en psykopats net lydbog gratis, fandt hun endelig, hvad der skulle til for, at hun kunne slippe væk.

Fanget i en psykopats net lydbog er ikke kun historien om at slippe væk fra en voldelig mand. Det er også historien om det liv, der kommer efterfølgende. For Henriette var det et liv som enlig mor til sin lille dreng, hvor de begge to havde alt for mange mentale ar at bearbejde. Det er også historie om, hvordan Henriette må samle endnu mere mod for at tage kampen op mod sin eksmand i et system, der ikke har meget tilovers for ofre som hende selv.

Fanget i en psykopats net lydbog gratis er også historien bag Henriettes valg, og hvorfor hun endte med at være i et forhold med så voldelig en mand. Frem til den dag i 2008, som for altid vil være indprentet i hendes hukommelse, hvor hun endelig traf valget og flygtede fra sin mand for at tage på et krisecenter. Det er en dag, som Henriette aldrig kommer til at glemme af flere årsager, og eftervirkningerne af den fortæller hun ærligt om i Fanget i en psykopats net lydbog.

Om forfatteren: Henriette Dregaard Jensen

Fanget i en psykopats net er den første og eneste bog, som Henriette selv har skrevet. Hun fik dog hjælp af forfatteren Heidi Lundberg, til at sætte ordene sammen for at kunne berette om de stærke følelser, som har påvirket Henriettes liv.

Siden hun slap fra sin voldelige mand, har Henriette dedikeret sit liv til at arbejde med det sociale, som hun selv led under i sin tid. Fanget i en psykopats net er på den måde også en hjælp til mange andre kvinder, og en hjælp til at fortælle dem, at hvis Henriette kan gøre det, kan andre kvinder også slippe ud af kløerne på deres voldelige mænd.