Lydbøger » Fanget i familien

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fanget i familien Lydbog

4.8/5

Forfatter: Mellissa Hussein

lydbog og e-bog

Introduktion

Fanget i familien er den gribende fortælling om et søskendeforhold, der endte med at efterlade den ene tilbage uden den anden. Det er en historie om et bandeliv, der stjal en bror fra sin søster. Det er en historie om en indvandrerfamilie, der skal finde sig til rette i deres nye danske tilværelse, og hvor svært det kan være.

Fanget i familien fortæller om den unge Ari, som måtte betale med sit liv i 2018. Det er hans søster, Melissa, der ser tilbage på deres barndom, og de valg, som de alle blev skubbet til at træffe for at indfinde sig i deres nye hverdag på fremmed grund.

Informationer:

Oplæser: Iben Dorner
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 54 minutter

Fanget i familien: Handling

Fanget i familien lydbog er en rørende fortælling fra en ung kvinde, der måtte sige farvel til sin yngre bror alt for tidligt og alt for dramatisk. Det er historien om at kæmpe for et liv, som er bedre og anderledes end det liv, som resten af verden forudser, du ender med at få.

Fanget i familien lydbog gratis fortæller historien om en kurdisk flygtningefamilie, der har levet på flugt næsten hele deres liv. Deres mor kæmpede en kamp for at beskytte dem fra deres far og det temperament, som han aldrig rigtig kunne styre. Det endte med at sende børnene gennem flere forskellige institutioner i mange forskellige former. Det gjaldt både specialskoler, ungdomsinstitutioner og i værste tilfælde; fængsel.

Fanget i familien lydbog er Melissa Husseins fortælling om, hvordan hun kun kunne se til, mens hendes lillebror, Ari, dag for dag blev mere og mere viklet ind i et net af vold og kriminalitet i et bandemiljø, der sneg sig ind i Københavns underverden.

Hvad der begyndte med en 12-årig ung dreng, der fik stukket maskinpistoler i hænderne, endte med en 16-årig ung mand, der ikke var ukendt med farlige stoffer. Fanget i familien lydbog gratis er historien om en familie, der bliver adskilt på godt og ondt i hver sin retning. For mens Ari blev hevet ind i den kriminelle underverden, kæmpede Melissa hver dag for at slippe fri fra den arv og det miljø, hun var blevet tvunget ud i.

Fanget i familien lydbog er Melissas måde at gøre op med sin fortid, og samtidig fortælle om den sidste gerning hendes bror gjorde, i håb om at gøre noget fornuftigt med sit liv, da han rejste til Syrien for at kæmpe mod Islamisk Stat.

Om forfatteren: Mellissa Hussein

Melissa Hussein har ikke skrevet andre bøger endnu, men det er heller ikke nødvendigt med det liv hun har haft. Som Fanget i familien bevidner, har hun nok at fortælle om fra sin barske barndom. Fanget i familien sætter tanker i gang hos læseren, når den gribende fortælling om familien Hussein udspiller sig gennem børnene. 

Det er Melissa Husseins dramatiske fortælling om at leve på kanten af Danmark. Om at træffe sine egne valg, der enten bringer dig på fra rendestenen, eller sender dig længere ned af samme.

Melissa Hussein har fået hjælp fra de mange sociale myndigheder og sagsfremstillinger til at sammensætte sin historie om sin familie, men mest af alt sin bror.