Lydbøger » Fantastiske skabninger og hvor de findes

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Fantastiske skabninger og hvor de findes Lydbog

4.1/5

Forfatter: J.K. Rowling & Newt Scamander

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen Fantastiske skabninger og hvor de findes er skrevet af den britiske forfatter J. K. Rowling. I bogen har forfatteren dog angivet en medforfatter ved navnet Newt Scamander. Newt Scamander er en fiktiv person, som J. K. Rowling har skabt.

I Fantastiske skabninger og hvor de findes lydbog hører man om troldmanden Newt Scamanders rejse, hvor han prøver at redde magiske skabninger. Disse magiske skabninger er præsenteret i Harry Potter universet. Troldmanden er i New York 1926, og byen er ikke glad for magi. Der har nemlig været et destruerende væsen, der har brugt magi på dårlig vis i byen.

En dag bliver skabningerne troldmanden havde fanget sluppet løs. Det skete som et uheld. Troldmanden og personen der ved en fejl slap dem løs skal nu hurtigt redde skabningerne, før de kommer til skade i den farlige by.

Informationer:

Oplæser: Eddie Redmayne
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 1 timer og 54 minutter

Fantastiske skabninger og hvor de findes: Handling

Bogen Fantastiske skabninger og hvor de findes er skrevet af den engelske kvindelige forfatter J. K. Rowling. Selv om bogen Fantastiske skabninger og hvor de findes er skrevet af J. K. Rowling, er der blevet tilføjet en medforfatter ved navnet Newt Scamander. Newt Scamander er en fiktiv figur, men værket er baseret på den fiktive persons fortælling.

I Fantastiske skabninger og hvor de findes lydbog hører man troldmanden Newt Scamanders opdagelser. Man hører om de skabninger han har fundet på sin rejse, og disse bliver forklaret med stor detalje. Skabninger som angives i Harry Potter universet er benævnt i værket. Man kan med fordel lytte til Fantastiske skabninger og hvor de findes lydbog gratis for at høre mere om disse skabningers historie.

Fantastiske skabninger og hvor de findes var blevet så populært et værk, at bogen blev filmatiseret i 2016.

I Fantastiske skabninger og hvor de findes lydbog kan man høre troldmanden befinde sig i New York i 1926. Han er nemlig på en rejse for at finde og redde magiske skabninger. Han oplever dog modstand fra menneskerne, da de prøver at destruere alle former for magi. Dette gør de grundet en uhyggelig figur, der i længere tid har prøvet at ødelægge byen gennem destruktiv magi.

I Fantastiske skabninger og hvor de findes lydbog hører man, at nogle af skabningerne slipper fri fra troldmandens observation. Troldmanden skal i følgeskab med personen, der ved et uheld løslod dem alle, prøve at finde dem alle før de kommer til skade. Man kan med fordel lytte til Fantastiske skabninger og hvor de findes lydbog gratis, for at finde ud af om de finder dem før det er for sent.

Om forfatteren: J. K. Rowling & Newt Scamander

J. K. Rowling er en engelsk forfatter. Hendes korrekte navn er Joanne Jo Rowling. K’et står for Kathleen, og dette er et navn hun benyttede da hun udgav sit første værk i Harry Potter serien.

Forfatteren skriver romaner inden for genren fantasy, og hun er bedst kendt for at være forfatteren bag Harry Potter. Serien om Harry Potter har vundet sin vej frem til mange internationale læsere. Værket har også været nomineret samt vundet mange priser.

I første halvdel af 2010’erne havde et magasin anslået hendes formues værdi. Hun blev vurderet til at have en værdi over 570 millioner britiske pund. Dette store beløb havde medført, at hun var den første person der havde tjent så stort et beløb, blot fra et forfatterskab.

Newt Scamander er en fiktiv person, som J. K. Rowling har skabt. Han er medforfatter i Fantastiske skabninger og hvor de findes, da det er hans fortælling.