Lydbøger » Fartblind

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Fartblind Lydbog

5/5

Forfatter: Jacob Mark

lydbog og e-bog

Introduktion

Vidste du, at man kan miste synet som følge af stress? Det vidste gruppeformand for SF, Jacob Mark, ikke før han selv blev udsat for følgevirkningen. Men hvad skal der egentlig til, før man bliver så stresset, at man får så fysiske mén af det?

Ved at høre Fartblind lydbog gratis får du et indblik i livet som gruppeformand for SF. Du får både indblik i de kulørte sider, men også i de mørkere sider med stress og angst.

Informationer:

Oplæser: Jacob Mark
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 11 minutter

Fartblind: Handling

De fleste af os har haft stress tæt inde på livet. Dog er det de færreste af os, der tænker videre over hvor voldsomme fysiske konsekvenser stress kan have. I Fartblind lydbog hører du om, hvordan livet som gruppeformand for SF kan ende med at Jacob Mark mister det meste af sit syn.

Jacob Marks tid som gruppeformand var præget af travlhed med valgkampe og politiske sejre. Det var dog ikke kun positive ting som fandt sted i denne tid. Tiden var også præget af shitstorme, nederlag og MeToo bevægelsen.

Desværre kunne de positive sider ikke veje op for de negative og det ender derfor med, at Jacob Mark må gennemgå sit livs største krise. I Fartblind lydbog fortæller Jacob Mark hudløst ærligt og denne krise. Han fortæller om sin sygemelding, som varer hele 7 måneder, og om kampen for at finde tilbage til sig selv.

Fartblind lydbog er en bog, som mange af os kan relatere til, da de fleste af os har haft stress tæt inde på livet. Af denne grund kan de fleste af os også lære af de fejl, som Jacob Mark begik, men vi kan også lære noget af de redskaber, som han brugte til at komme om på den anden side. Én ting er helt sikker – når livet kræver en genstart, bliver du nødt til at lytte. Ellers kan det få fatale konsekvenser.

Om forfatteren: Jacob Mark

Jacob Mark er en ung dansk politiker født i 1991. Han har udover at være gruppeformand også være SF’s børne- og undervisningsordfører. Allerede som 14-årig meldte han sig ind i SF Ungdom. Han kan derfor siges at være et yderst dedikeret SF-medlem.

Jacob Mark har skrevet bogen Fartblind for at fortælle om alle facetter af livet som folketingsmedlem. Hvis du er interesseret i at høre mere om Jacob Marks liv, bør du derfor høre Fartblind lydbog gratis. Fortællingen er dybt personlig og vi kan alle lære noget af den.